Χιου Τζάκμαν - Ντέμπορα Λι Φέρνες: Μαζί με τα παιδιά τους σε δείπνο γενεθλίων για τον ηθοποιό

Χιου Τζάκμαν - Ντέμπορα Λι Φέρνες: Μαζί με τα παιδιά τους σε δείπνο γενεθλίων για τον ηθοποιό

Την κοινή έξοδο του εν διαστάσει ζευγαριού επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του σταρ του «Wolverine»

jackman_-_ferness
Οι σύντομα πρώην Χιου Τζάκμαν και Ντέμπορα-Λι Φέρνες ήταν στο μαγαζί «Polo Bar» στη Νέα Υόρκη, για να γιορτάσουν τα 55α γενέθλια του σταρ του «Wolverine», σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο «Page Six».

«Πολύ χαρούμενες στιγμές [είχαν] όλοι», δήλωσε μια πηγή, «Νομίζω ότι ήταν καλά γενέθλια».

Εκπρόσωπος του Τζάκμαν όταν ρωτήθηκε για τη βραδινή έξοδο επιβεβαίωσε στο «Page Six» το πρωί της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου: «Ναι, είναι αλήθεια. Ήταν μια υπέροχη βραδιά». Επιπλέον, παρευρισκόμενοι του μαγαζιού επεσήμαναν ότι μαζί με το ζευγάρι ήταν τα παιδιά του, ο 23χρονος Όσκαρ και η 18χρονη Έιβα, καθώς και «μερικοί στενοί φίλοι».
Κλείσιμο
Παρά την κοινή έξοδο και τη χαρούμενη περίσταση, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς γάμους μετά από 27 χρόνια γάμου.

«Είχαμε την ευλογία να μοιραστούμε σχεδόν τρεις δεκαετίες μαζί ως αντρόγυνο σε έναν υπέροχο, αγαπημένο γάμο», είχε αναφέρει το πρώην ζευγάρι σε κοινή δήλωσή του στο «People» τον περασμένο μήνα. «Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει και αποφασίσαμε να χωρίσουμε για να επιδιώξουμε την ατομική μας ανάπτυξη. Η οικογένειά μας ήταν και θα είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητά μας. Αναλαμβάνουμε αυτό το επόμενο κεφάλαιο με ευγνωμοσύνη, αγάπη και καλοσύνη. Εκτιμούμε πολύ την κατανόησή σας για το σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής, καθώς η οικογένειά μας διανύει αυτή τη μετάβαση στη ζωή όλων μας».

Μετά την ανακοίνωση της είδησης, πηγές είχαν αναφέρει στο «Page Six» ότι ο Τζάκμαν ήταν συντετριμμένος από τον χωρισμό, αλλά ότι θα «περνούσαν [τον χωρισμό] μαζί».

«Έχει μιλήσει με την Ντεμπ και έχουν δει ο ένας τον άλλον. Μιλούν αρκετά τακτικά» είχε τονίσει και είχε προσθέσει: «Θα είναι πάντα φίλοι και θα το πλοηγήσουν αυτό μαζί. Απλά δεν μπορείς να είσαι παντρεμένος για 27 χρόνια, να μοιράζεσαι δύο παιδιά και ξαφνικά να σταματήσεις να μιλάς».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ισραήλ: Ανεπιβεβαίωτες αναφορές υποστηρικτών της Χαμάς για «εμπλοκή» με ισραηλινό F-16 στη Γάζα

Επίθεση σε σχολείο στη Γαλλία: Γνωστός στις Αρχές ο Τσετσένος δράστης - Πώς τον περιγράφει πρώην καθηγητής του

Παλλήνη: Η στιγμή που συμμορία παίρνει αγκαλιά χρηματοκιβώτιο και το φορτώνει σε αυτοκίνητο - Βίντεο ντοκουμέντο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης