Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε ανάρτηση για τη δουλειά της και την ειρωνεύονται - «Τι τραβάς κι εσύ»

Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε ανάρτηση για τη δουλειά της και την ειρωνεύονται - «Τι τραβάς κι εσύ»

«Τι δουλειά κάνει, μας δείχνει πόσο μπίζι είναι;» σχολιάζουν, μεταξύ άλλων - Δείτε την ανάρτησή της

boba739
Η Χριστίνα Μπόμπα επανήλθε στο Instagram, με μια ανάρτηση μέσα από το γραφείο της.

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο, γράφοντας: «Οι
 τελευταίες μέρες ήταν λίγο απαιτητικές… αλλά και πολύ δημιουργικές! Περνάω μια μεταβατική περίοδο (σας τα χω ξαναπεί), αλλά είμαι τόσο ενθουσιασμένη για όλα όσα δουλεύω και ανυπομονώ τόσο να αρχίσω να σας τα δείχνω ένα ένα σιγά σιγά».

Δείτε την ανάρτηση
μπομπα9329

Στα σχόλια, ορισμένοι άρχισαν να ειρωνεύονται την instagrammer, γράφοντας, μεταξύ άλλων: «Δεν έχω καταλάβει τι δουλειά κάνει», «Μας δείχνει πόσο busy είναι;» και «άσε μας».

Δείτε περισσότερα
mpompa90923
mpomppa8923
mpompa3
boba93893
Κλείσιμο



Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα «βάζουν» μαζί της στο Instagram. Τον Απρίλιο, η Χριστίνα Μπόμπα δέχτηκε «πυρά» επειδή έκανε γυμναστική σε έναν χώρο στο γραφείο της και μοιράστηκε φωτογραφίες της με τους εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους της  στο Instagram

Πολλά από τα σχόλια κάτω από τη δημοσίευσή της, δεν ήταν θετικά για την ίδια. Αρκετοί τη στοχοποίησαν για το lifestyle που ακολουθεί, «κατηγορώντας» τη πως ζει στον δικό της κόσμο. 

«Κορίτσια τύπου Μπόμπα ζουν σε μια άλλη πραγματικότητα και σε άλλο level,δεν έχουν καν την ενσυναίσθηση πως ζουν γενικά οι μέσες Ελληνίδες έχοντας παιδιά κ τρέχουν όλη μέρα..γτ πολύ απλά ζουν σε τελείως διαφορετικό κόσμο ..με νταντάδες, καθαρίστριες στο σπίτι τους» έγραψε μία ακόλουθός της. «Έλεος κουκλίτσα μου! Ψωνάρα! Κενή!» γράφει ένα άλλο σχόλιο.

mpompa_gymn
boba-sxolia-1

Με story που ανέβασε την Παρασκευή 28 Απριλίου, απάντησε στα σχόλια, λέγοντας: «Λοιπόν εγώ κάνω γυμναστική στο γραφείο, ξέρω ότι έγινε χαμός με το τελευταίο μου post που έκανα γυμναστική. Δεν ξέρω γιατί όλα πρέπει να είναι μεμπτά. Οκ, εγώ στο σπίτι έχω τα δυο μωρά, γυμναστήριο δεν προλαβαίνω να πάω, έτυχε να έχω έναν δικό μου χώρο εδώ στο γραφείο και κάνω γυμναστική ανάμεσα στα meetings και τις δουλειές που έχω. Οκ! Το point που θέλω να πω είναι: κορίτσια όποτε μπορείτε σε όποιον χώρο έχετε, αν προλαβαίνετε στο γυμναστήριο μακάρι, αν μπορείτε στο σπίτι σας ή οπουδήποτε έχετε λίγο χώρο για εσάς, στο γραφείο σας, αν σας αφήνουν, όπου ο καθένας μπορεί, μπορείτε να χώσετε έστω και 5-10’ ή μισή ώρα ή μία ώρα για όσο θέλετε για λίγη κίνηση. Το κάνω το τελευταίο διάστημα και έχει αλλάξει η ζωή μου. Είμαι πιο χαρούμενη».

Δείτε το βίντεο 
«Πυρά» κατά της Χριστίνας Μπόμπα στα social media






Ειδήσεις σήμερα

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία εξπρές - Ποιες περιοχές επηρεάζονται σήμερα και αύριο

Αναδιοργάνωση του ΕΣΥ - Τα 12 σημεία αλλαγών στη διακυβέρνησή του

Στα τρία ο ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία του Πολυτεχνείου - Πήγε, τον είδαν... και έφυγε ο Κασσελάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης