Γιάννης Σπαλιάρας: Είναι νωρίς για να παντρευτώ

Γιάννης Σπαλιάρας: Είναι νωρίς για να παντρευτώ

«Με το "νωρίς" εννοώ ότι είμαι λίγο καιρό με την κοπέλα μου, όχι για μένα... για μένα δεν είναι καθόλου νωρίς, τόνισε γελώντας - Δείτε το βίντεο

spaliaras3
Για την σχέση του και το ενδεχόμενο να παντρευτεί μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας σε δηλώσεις που έκανε, όταν τον «πέτυχε» κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής σε έξοδό του.

Ο ηθοποιός και μοντέλο, ρωτήθηκε από ρεπόρτερ του «Happy Day» αν έχει περάσει από το μυαλό του, το ενδεχόμενο του γάμου. Ο ίδιος αναφέρθηκε στη σύντροφό του, με την οποία είναι λίγο καιρό μαζί, τονίζοντας ότι είναι «νωρίς ακόμη για κάτι τέτοιο».

Πιο συγκεκριμένα, είπε για τα προσωπικά του: «Είμαι πολύ καλά, δεν το σκέφτομαι το επόμενο βήμα, είναι νωρίς ακόμη. Με το "νωρίς" εννοώ ότι είμαι λίγο καιρό με την κοπέλα, όχι για μένα. Για μένα δεν είναι καθόλου νωρίς».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwt8u93e4yix)

Συνέχισε, λέγοντας: «Το έχω σκεφτεί αλλά δεν μπορώ να πω ότι το σκέφτομαι και με απασχολεί καθημερινά. Ευτυχώς, δεν με πιέζει και η μητέρα μου, να' ναι καλά».

Για το αν ο ίδιο είναι ζηλιάρης στη σχέση απάντησε γελώντας: «Είμαι λίγο ναι» και όταν του έγινε η ίδια ερώτηση αλλά για τη σύντροφό του, ο ίδιος γέλασε και απέφυγε να απαντήσει. «Ε θα πω για μένα τώρα.. ντάξει όχι, όχι όλα καλά».

Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ


Ειδήσεις σήμερα:

Διπλή τραγωδία σε Ποσειδώνος και Βουλιαγμένης - Νεκροί 39χρονος και 38χρονος σε τροχαία

Βίντεο: Κρουαζιέρα του τρόμου για 1000 επιβάτες στον Βισκαϊκό κόλπο - «Θαύμα που επιζήσαμε όλοι»

Πτήση με μαχητικό F-16: «Δυσκολεύομαι να πιστέψω όσα είδα και όσα έζησα»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης