Ο Γιάννης Σπαλιάραςέδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας.
Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» κι αρχικά, ρωτήθηκε αν έχει κλάψει ποτέ για κάποιον έρωτα.
Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Μπορεί να μη μου φαίνεται, αλλά δένομαι πολύ με τους ανθρώπους. Πάντα σε έναν χωρισμό που έχω βιώσει, στενοχωριέμαι. Άλλες φορές περισσότερο, άλλες λιγότερο. Δεν ντρέπομαι να το πω, έχω κλάψει αρκετές φορές για κάποια σύντροφό μου».
Αναφορικά με το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια, ο Γιάννης Σπαλιάρας δήλωσε: «Τα τελευταία 5-6 χρόνια το σκέφτομαι πιο έντονα. Δεν είμαι της άποψης ότι χτυπάει κάποιο καμπανάκι, αλλά ότι γνωρίζουμε τον άνθρωπο που μας εμπνέει».
«Δεν είμαι πάντως κατά του γάμου, αλλά δεν περιμένω την εκκλησία και το μυστήριο για να νιώσω το κάτι παραπάνω. Σαν μοντέλο και σαν ηθοποιός έχω ντυθεί πολλές φορές γαμπρός. Θέλω βέβαια, η σύντροφός μου να είναι χαρούμενη κι αν ήθελε έναν γάμο, θα μπορούσαμε να βρούμε κάποια λύση», συμπλήρωσε.
Αναφορικά με τα στοιχεία που τον κερδίζουν σε μία γυναίκα, αποκάλυψε: «Βρίσκω γοητευτικούς τους ανθρώπους που είναι αυθεντικοί», ενώ εξήγησε πως ο ίδιος δεν είναι καθόλου ζηλιάρης. «Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ζηλιάρης, αλλά όχι και αδιάφορος. Έχω βιώσει πάντως, τοξική ζήλια».
Τέλος, παραδέχτηκε πως είναι πολύ καλά στην προσωπική του ζωή. «Είμαι σε μια καλή περίοδο της ζωής μου», είπε κλείνοντας.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.