Ελένη Καστάνη: Οι ηθοποιοί δεν βγάζουμε ποτέ χρήματα, τουλάχιστον σαν τους τραγουδιστές

Ελένη Καστάνη: Οι ηθοποιοί δεν βγάζουμε ποτέ χρήματα, τουλάχιστον σαν τους τραγουδιστές

«Προκοπή έχω κάνει, αλλά χρήματα δεν έχω βγάλει» εξήγησε

eleni-kastani__1_
Η Ελένη Καστάνη έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στο επάγγελμα του ηθοποιού, ενώ τόνισε πως δύσκολα κανείς μπορεί να χτίσει περιουσία από την υποκριτική.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε αρχικά, για την ίδια, ενώ αποκάλυψε πως δεν έχει καταφέρει ακόμα να συγκεντρώσει χρήματα από το επάγγελμά της.

«Προκοπή έχω κάνει, αλλά χρήματα δεν έχω βγάλει. Οι ηθοποιοί δεν βγάζουμε ποτέ χρήματα, τουλάχιστον σαν τους τραγουδιστές, όπως μπορεί να φαντάζονται κάποιοι. Βεβαίως, πρόλαβα τις καλοπληρωμένες δουλειές στην τηλεόραση κι έχει τύχει να καλοπληρωθώ κιόλας», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cwsf78ddza21)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το θέμα είναι ότι για εμάς τους ηθοποιούς είναι τόσο ρευστή η δουλειά μας. Δουλεύουμε κάποιους συγκεκριμένους μήνες και κάποιους άλλους, δεν δουλεύουμε. Όσο δεν δουλεύεις, τρως από τα έτοιμα».

Εξήγησε επίσης, πως η ίδια ήταν πάντοτε επιλεκτική στις δουλειές που αναλάμβανε. «Τουλάχιστον εγώ έκανα μια επιλογή στις δουλειές μου. Ποτέ δεν έκανα στην τηλεόραση ό,τι μου έλεγαν και το ήξερα ότι μπορεί η Ελένη να μη δεχτεί. Έκανα επιλογές κι αυτό είναι που σε κρατάει σε διάρκεια», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, αναφορικά με το ενδεχόμενο να συμμετάσχει και πάλι σε μια τηλεοπτική εκπομπή, δήλωσε: «Αν είχα μια ενδιαφέρουσα πρόταση, μπορεί να το δοκίμαζα ξανά. Εμείς οι ηθοποιοί δεν σημαίνει ότι μπορούμε να τα κάνουμε όλα, ούτε όσοι δεν είναι ηθοποιοί μπορούν να κάνουν τους ηθοποιούς».


Ειδήσεις σήμερα:

Διπλό μήνυμα Μητσοτάκη στις εκδηλώσεις για Γιαννάκου, Σημίτη - Ποιοι έδωσαν το «παρών»

Οι βουλευτές που αξιοποίησαν το ράλι στις τιμές των ακινήτων - Τι έδειξαν τα Πόθεν Έσχες

Βίντεο: Η τρομακτική στιγμή που 23χρονη κινηματογραφεί τον φίλο της να την πυροβολεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης