Μαρία Ολυμπία: Ζευγάρι με τον σεφ Τόμας Στράκερ; - Εθεάθη να βγαίνουν από το σπίτι της, δείτε φωτογραφία

Μαρία Ολυμπία: Ζευγάρι με τον σεφ Τόμας Στράκερ; - Εθεάθη να βγαίνουν από το σπίτι της, δείτε φωτογραφία

Οι δυο τους χαμογελαστοί στους δρόμους του Νότινγκ Χιλ - Ο Τόμας Στρόκερ έγινε διάσημος για τις συνταγές με βούτυρο που δημοσίευσε στους προσωπικούς του λογαριασμούς, αλλά και στο YouTube

art-thomas
Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Μαρία Ολυμπία λέγεται πως είναι και πάλι ερωτευμένη, μετά τον πρόσφατο χωρισμό της.

Τον Ιούλιο, κυκλοφόρησαν τα πρώτα δημοσιεύματα, που την ήθελαν να χωρίζει με τον πολυεκατομμυριούχο αριστοκράτη Πέρεγκριν Πίρσον.

Έκτοτε, η 27χρονη έδειχνε να απολαμβάνει την ελευθερία της, όμως πρόσφατα, έκανε μια δημόσια εμφάνιση με τον διάσημο Βρετανό σεφ, Τόμας Στράκερ.

Οι δυο τους εθεάθησαν χαμογελαστοί στους δρόμους του Νότινγκ Χιλ, να βγαίνουν από το σπίτι της Μαρίας Ολυμπίας και να κατευθύνονται προς το αυτοκίνητο του σεφ.

Ο 33χρονος διατηρεί μια πολύ ενεργή παρουσία στα social media, ενώ μετρά 1,5 εκατ. ακόλουθους στο Instagram και πάνω από 2 εκατ. στο TikTok, όπου διαγράφει μια σημαντική πορεία.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ο Τόμας Στρόκερ έγινε διάσημος για τις συνταγές με βούτυρο που δημοσίευσε στους προσωπικούς του λογαριασμούς, αλλά και στο YouTube.

Πλέον, διατηρεί ένα εστιατόριο στο Νότινγκ Χιλ, ενώ αποτελεί ένας από τους διασημότερους σεφ στο διαδίκτυο. Μάλιστα, κάνει τη δική του παραγωγή βουτύρου με μυρωδικά.

Κλείσιμο


Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τον ίδιο και τη Μαρία Ολυμπία είναι και οι πρώτες κοινές τους. Κανείς από τους δύο δεν έχει κάνει ακόμα γνωστό τίποτα για τη σχέση τους.


Ειδήσεις σήμερα:

Διπλό μήνυμα Μητσοτάκη στις εκδηλώσεις για Γιαννάκου, Σημίτη - Ποιοι έδωσαν το «παρών»

Οι βουλευτές που αξιοποίησαν το ράλι στις τιμές των ακινήτων - Τι έδειξαν τα Πόθεν Έσχες

Βίντεο: Η τρομακτική στιγμή που 23χρονη κινηματογραφεί τον φίλο της να την πυροβολεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης