Άρμι Χάμερ: Επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ένα αινιγματικό βίντεο

Άρμι Χάμερ: Επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ένα αινιγματικό βίντεο

Ο ηθοποιός αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας από τότε που αντιμέτωπισε κατηγορίες για βιασμό το 2021

armie_hammer__1_
Ο Άρμι Χάμερ ζει πια μια ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού κατηγορήθηκε για σεξουαλικά παραπτώματα από πολλές γυναίκες το 2021.

Ωστόσο, ο 37χρονος ηθοποιός επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, δημοσιεύοντας ένα αινιγματικό βίντεο με τον εαυτό του να παρακολουθεί την ταινία του 1968, «The Swimmer», ενώ βρίσκεται σε ένα τρένο.

Όλες οι υπόλοιπες αναρτήσεις του στο Instagram έχουν διαγραφεί και το μυστήριο κλιπ του τρένου είναι η μόνη ανάρτηση που έχει αυτή τη στιγμή στον λογαριασμό του στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση
Κλείσιμο

Κάποιοι έσπευσαν να ενθουσιαστούν με την επιστροφή του ηθοποιού, αφήνοντας σχόλια στην ανάρτηση του Χάμμερ.

«Ο βασιλιάς επέστρεψε. Σε παρακαλώ μην μας αφήνεις πια, Άρμι. Σε αγαπάμε και σου ευχόμαστε τα καλύτερα γιατί το αξίζεις», σχολίασε ένας.

Ένας άλλος θαυμαστής συνέχισε: «Καλώς ήρθες πίσω, Άρμι!!! Μας έλειψες». «Χαίρομαι τόσο πολύ που σε βλέπω να ποστάρεις ξανά», πρόσθεσε ένα άτομο.

«'Αρμιιι!!!! Χαίρομαι τόσο πολύ που βλέπω την ανάρτησή σου. Ελπίζω να είσαι καλά. Μας έλειψες τόσο πολύ», σχολίασε ένας άλλος λογαριασμός.

Ο ηθοποιός κατηγορήθηκε το 2021 για βιασμό μιας γυναίκας ονόματι Έφι. Φέρεται επίσης να έστειλε σε αρκετές γυναίκες γραφικά σεξουαλικά μηνύματα με φαντασιώσεις βιασμού και κανιβαλισμού. Το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε τον περασμένο Μάιο ότι ο Χάμερ δεν θα κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση.
«Οι υποθέσεις σεξουαλικών επιθέσεων είναι συχνά δύσκολο να αποδειχθούν, γι' αυτό και αναθέτουμε στους πιο έμπειρους εισαγγελείς μας να τις εξετάσουν», δήλωσε τότε εκπρόσωπος του γραφείου του εισαγγελέα στο Page Six.

Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Σε αυτή την περίπτωση, οι εν λόγω εισαγγελείς διενήργησαν έναν εξαιρετικά ενδελεχή έλεγχο, αλλά αποφάσισαν ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για την απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του κ. Χάμερ».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Σκουρλέτης πήγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ

Συγκλόνισε η μητέρα της 40χρονης που σκοτώθηκε στο τροχαίο με λεωφορείο του ΟΑΣΘ: «Μη φεύγεις αγάπη μου, γύρνα σπίτι»

Κύκλωμα έφτιαχνε «μαϊμού» πίνακες γνωστών ζωγράφων και τους πουλούσε για αληθινούς - Λεία πάνω από 6 εκατ. ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης