Τίμοθι Σάλαμε: «Σπάει» τη σιωπή του σχετικά με τις καταγγελίες του Άρμι Χάμερ για σεξουαλική επίθεση

Τίμοθι Σάλαμε: «Σπάει» τη σιωπή του σχετικά με τις καταγγελίες του Άρμι Χάμερ για σεξουαλική επίθεση

Οι δύο ηθοποιοί είχαν συμπρωταγωνιστεί στο οσκαρικό φιλ «Call Me by Your Name»

chalamet_-_hammer__1_
Ο Τίμοθι Σάλαμε μίλησε για τις καταγγελίες σεξουαλικής επίθεσης εναντίον του Άρμι Χάμερ, του συμπρωταγωνιστή του στο «Call Me by Your Name».

Ο 36χρονος Χάμερ κατηγορήθηκε για βιασμό τον Μάρτιο του 2021, για τον οποίο δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, αλλά η καριέρα του αντιμετώπισε ανεπανόρθωτες επιπτώσεις.

Κατά τη διάρκεια της προπαραγωγής του «Bones and All», μιας κανιβαλικής ερωτικής ιστορίας στην οποία ο 27χρονος Σάλαμε έπαιζε έναν κανίβαλο, δημοσιεύματα αποκάλυψαν ότι ο Χάμερ είχε κατηγορηθεί από πολλές γυναίκες ότι μοιράζονταν σεξουαλικές φαντασιώσεις στις οποίες ο ίδιος αναπαριστούσε τον εαυτό του ως κανίβαλο.
Κλείσιμο
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του για το GQ, ο Σάλαμε δήλωσε: «Θέλω να πω, ποιες ήταν οι πιθανότητες να αναπτύξουμε αυτό το πράγμα;».

Σχετικά με τις ψευδείς αναφορές που υποστήριζαν ότι η ταινία ήταν εμπνευσμένη από τις ειδήσεις, ο ηθοποιός απάντησε: «Με έκανε να αισθάνομαι ότι έπρεπε να το κάνω (την ταινία). Γιατί αυτό βασίζεται πραγματικά σε ένα βιβλίο».

Όταν ρωτήθηκε πώς βίωσε προσωπικά τους ισχυρισμούς εναντίον του Χάμερ, ο νεαρός σταρ είπε: «Αυτά τα πράγματα καταλήγουν να γίνονται τόσο έντονα clickbaited. Ο αποπροσανατολισμός είναι μια καλή λέξη».

Εκείνη την εποχή, ο Χάμερ αρνήθηκε σθεναρά τον ισχυρισμό και όλες τις άλλες κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης εναντίον του, αλλά η καριέρα του αντιμετώπισε ανεπανόρθωτη ζημιά.
call_me_by_your_name
Σάλαμε και Χάμερ στο «Call Me By Your Name»

Ο εισαγγελέας της κομητείας του Λος Άντζελες ανακοίνωσε νωρίτερα φέτος ότι δεν θα του απαγγελθούν κατηγορίες για ισχυρισμούς περί σεξουαλικής κακοποίησης, αφού μια πρώην κοπέλα του τον κατηγόρησε προηγουμένως ότι τη βίασε.

Ο Χάμερ δημοσίευσε μια δήλωση στο λογαριασμό του στο Instagram μετά την ανακοίνωση του εκπροσώπου του εισαγγελέα του Λος Άντζελες, ότι δεν θα αντιμετωπίσει κατηγορίες λόγω «ανεπαρκών στοιχείων».

«Είμαι πολύ ευγνώμων στον εισαγγελέα που διεξήγαγε μια ενδελεχή έρευνα και κατέληξε στο συμπέρασμα στο οποίο έχω σταθεί όλο αυτό το διάστημα, ότι δεν διαπράχθηκε κανένα έγκλημα», έγραψε ο Χάμερ και πρόσθεσε: «Ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτό που θα είναι μια μακρά, δύσκολη διαδικασία για να ξαναφτιάξω τη ζωή μου τώρα που το όνομά μου είναι καθαρό».
shutterstock_786012931

Ο ηθοποιός του «Social Network» βρισκόταν υπό έρευνα για σεξουαλική επίθεση από τον Φεβρουάριο του 2021, αφού η πρώην σύντροφός του, η Έφι Αντζελόβα, τον κατηγόρησε ότι τη βίασε και την κακοποίησε το 2017.

Αρκετές άλλες γυναίκες βγήκαν μπροστά και κατηγόρησαν τον Χάμερ ότι ενδιαφερόταν για διεστραμμένο σεξ, ακόμη και για κανιβαλισμό, στον απόηχο των ισχυρισμών της Αντζέλοβα.

Ως απόρροια, τον εγκατέλειψαν ο προσωπικός του διαφημιστής και το πρώην πρακτορείο του, καθώς και έχασε πολλούς ρόλους.

Η πρώην σύζυγός του, Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς, με την οποία ο Χάμερ έχει δύο παιδιά, τη Χάρπερ και τον Φορντ, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά από δέκα χρόνια γάμου.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτοψία στον χώρο του αιματοβαμμένου φεστιβάλ στο Ισραήλ: «Παντού γύρω μας μυρωδιά θανάτου»

Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν προειδοποιούν το Ισραήλ: Θα σας σβήσουμε από τον χάρτη


Πώς έγινε το επεισόδιο με πυροβολισμούς σε μπαρ του Βόλου - Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο Λιαδέλης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης