Ομοφοβική επίθεση: Mοντέλο καταγγέλλει - Έσβησε τσιγάρο πάνω μου, θα γίνω άλλος ένας Ζακ Κωστόπουλος

Ομοφοβική επίθεση: Mοντέλο καταγγέλλει - Έσβησε τσιγάρο πάνω μου, θα γίνω άλλος ένας Ζακ Κωστόπουλος

Ο Dennys έπεσε θύμα ξυλοδαρμού όταν απάντησε στις βρισιές δύο ανδρών που τον στοχοποίησαν, όπως είπε, για τη σεξουαλικότητά του

omofoviki-epithesi
Θύμα ομοφοβικής επίθεσης έπεσε το νεαρό queer μοντέλο, Dennys, στην Ιερά Οδό, λίγο πριν μπει στο μετρό. Μέσα από το προφίλ του στο Instagram, που μετρά 104.000 ακολούθους, ο νεαρός τραβά τον εαυτό του βίντεο, προκειμένου να περιγράψει όλα όσα υπέστη από δύο άνδρες, που τον βρήκαν να περπατά στον δρόμο με έναν φίλο του.

«Γεια, είμαι ο Dennys, το αγαπημένο queer μοντέλο, μάλλον όχι αγαπημένο όλων και αυτό αποδεικνύεται κάθε μέρα στους δρόμους» είπε αρχικά και στη συνέχεια, άρχισε να περιγράφει τα όσα συνέβησαν όταν δυο άντρες σε αυτοκίνητο κατέβασαν το παράθυρο και άρχισαν να τον βρίζουν χυδαία. Δεν έμειναν όμως μόνο στα λόγια. 

Δείτε το βίντεο



Ο Dennys, απάντησε στις απειλές τους και εκείνοι έγιναν έξαλλοι. Μαζί με τον φίλο του, το μοντέλο άρχισε να τρέxει με τους άντρες να τους κυνηγούν, μέχρι να καταφέρουν να τους πιάσουν. «Να υπάρξει κάποια ενσυναίσθηση, μια δεύτερη σκέψη, τρίτη, τέταρτη, πέμπτη. Να καταλάβετε ότι δεν είμαστε διαφορετικοί. Είμαστε όλοι ίδιοι. Το ότι θα βάλω ένα κραγιόν δεν με κάνει διαφορετικό» ακούγεται να λέει στη συνέχεια.

Όπως καταγγέλει στο βίντεο ο Dennys: «Τρέχει, μας κυνηγάει ενώ ταυτόχρονα μας βρίζει. Τρέχουμε και εμείς και κάποια στιγμή μας φτάνει. Έρχεται κατά πάνω μου και μου πατάει μια κλωτσιά εδώ, μια μπουνιά εδώ, και μου έσβησε ένα τσιγάρο στο πηγούνι», τονίζοντας πως όλα αυτά συνοδεύονταν από χυδαίες βρισιές. Ο φίλος του Dennys κάλεσε την αστυνομία, κάτι που έκανε τους δυο άντρες να φύγουν. Ωστόσο ο νεαρός ανέφερε ότι σκέπτεται να κινηθεί νομικά.

Μετά από το παραπάνω, ο Dennys είπε ότι φοβάται να κυκλοφορήσει έξω, καθώς δέχεται επιθέσεις καθημερινά για τη σεξουαλική του ταυτότητα και το στιλ του. «Είμαι συμφιλιωμένος ότι κάποια στιγμή δεν θα είμαι τόσο τυχερός, και δεν θα επιβιώσω, θα με σφάξουν, σκοτώσουν. Θα γίνω άλλη μια Άννα, άλλος ένας Ζακ Κωστόπουλος. Αλλά θα πεθάνω περήφανος» αναφέρει χαρακτηριστικά προς το τέλος του βίντεο.

Μια μέρα μετά τη δημοσίευση του βίντεο, το μοντέλο συνδέθηκε με την εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε εκ νέου για το συμβάν. «Ήμουν καλεσμένος σε ένα φεστιβάλ, πήγα στο σπίτι για να αλλάξω να βγούμε στο Γκάζι με τον κολλητό μου» είπε στην αρχή και πρόσθεσε: «Και εκεί που πηγαίναμε να πάρουμε το μέτρο ήμασταν στην Ιερά Οδό, σταμάτησε ένα αμάξι και είπε όλα αυτά που δεν μπορώ να πω. Εγώ απάντησα γιατί πάντα απαντάω, καθώς δεν έχω καμία ανεκτικότητα στο να γίνομαι παιχνίδι στον δρόμο». Το μοντέλο ανέφερε επίσης ότι το περιστατικό συνέβη περίπου στη μία τα ξημερώματα και ενώ υπήρχε κόσμος δίπλα τους, δεν βοήθησε κάνεις, «αφού ποτέ κανείς δεν μιλάει, δεν βοηθάει» όπως τόνισε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwlnm8y2jpsp)
Κλείσιμο

Κλείνοντας, είπε: «Εχουμε τρελαθεί τελείως. Με πολύ κόσμο που το συζήτησα επειδή ανέβασα το βίντεο στα social media και πήρε μεγάλη έκταση, μου είπαν αρκετά παιδιά με παρόμοιο look με το δικό μου, ότι αντιμετωπίζουν το ίδιο, δεν είμαι ο μοναδικός σε καμία περίπτωση»


Ειδήσεις σήμερα:

O Kούλογλου στον Δανίκα: Η εκλογή Κασσελάκη δεν θα γινόταν ούτε σε επαρχιακό κυνηγετικό σύλλογο


«Είναι δολοφόνος, το έκανε επίτηδες»: Θύελλα κατά του παίκτη που έκοψε τον λαιμό του αντιπάλου του με παγοπέδιλο


Βίντεο: Σόου με 2023 drone στην Κωνσταντινούπολη για τα 100 χρόνια της τουρκικής δημοκρατίας







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης