Χανκ Αζάρια: Ευχαριστεί τον Μάθιου Πέρι για τη νηφαλιότητά του - «Πηγαίναμε μαζί σε συναντήσεις»

Χανκ Αζάρια: Ευχαριστεί τον Μάθιου Πέρι για τη νηφαλιότητά του - «Πηγαίναμε μαζί σε συναντήσεις»

Ήταν τόσο στοργικός, δοτικός και σοφός, δήλωσε ο ηθοποιός για τον «Τσάντλερ Μπινγκ»

azaria_-_perry
Σε ηλικία 54 ετών, ο ηθοποιός Μάθιου Πέρι έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή, αφού βοηθός του τον βρήκε αναίσθητο στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Μέχρι στιγμής, τα ακριβή αίτια του θανάτου του παραμένουν άγνωστα, με τις αστυνομικές αρχές να αποκλείουν οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια και να μην εντοπίζουν παράνομα ναρκωτικά στην κατοικία του.

Ο ηθοποιός Χανκ Αζάρια είναι νηφάλιος εδώ και 17 χρόνια και το απέδωσε στον «αδελφό» του Μάθιου Πέρι, καθώς ήταν αυτός που τον έφερε για πρώτη φορά σε μια συνάντηση των Ανώνυμων Αλκοολικών (AA) και τον βοήθησε να περάσει αυτή τη διαδικασία, όπως μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα.

«Ο Μάθιου ήταν ο πρώτος φίλος που έκανα στο Λος Άντζελες, όταν μετακόμισα εκεί. Εγώ ήμουν 21, εκείνος ήταν 16. Ο Μάθιου κι εγώ γίναμε πολύ καλοί φίλοι και ήμασταν περισσότερο σαν αδέλφια για πολύ καιρό. Πίναμε πολύ μαζί, γελούσαμε πολύ μαζί, ήμασταν εκεί ο ένας για τον άλλον στις πρώτες μέρες της καριέρας μας» είπε αρχικά ο Αζάρια.

Κλείσιμο

Και συνέχισε: «Τον αγαπούσα πραγματικά. Πολλοί από εμάς που ήμασταν κοντά του αισθανθήκαμε ότι τον χάσαμε από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ εδώ και πολύ καιρό, επειδή -όπως κατέγραψε στην αυτοβιογραφία του- υπέφερε τόσο πολύ. Έπρεπε να σηκώσω και να αφήσω αυτή τη βιογραφία, περίπου 11 φορές, ήταν τόσο οδυνηρό για μένα να τη διαβάσω».

Στη συνέχεια πρόσθεσε σχετικά με τη νηφαλιότητά του: «Είμαι νηφάλιος εδώ και 17 χρόνια και θέλω να πω ότι, τη νύχτα που μπήκα στους ΑΑ, ο Μάθιου με έφερε μέσα. Όλο τον πρώτο χρόνο που ήμουν νηφάλιος, πηγαίναμε μαζί στις συναντήσεις. Ήταν τόσο στοργικός και δοτικός και σοφός. Και με βοήθησε απόλυτα να γίνω νηφάλιος. Και πραγματικά εύχομαι να μπορούσε, ξέρετε, να είχε βρει το - βρει μέσα του να μείνει στην ασημένια ζωή με μεγαλύτερη συνέπεια. Αλλά είναι σπαρακτικό, για όσους από εμάς τον αγαπούσαμε και τον γνωρίζαμε πολύ καλά, προσωπικά. Απλά μας έλειψε. Απλά μας έλειψε. Είναι ένα από τα τρομερά πράγματα που έχει αυτή η ασθένεια, είναι ότι απλά σου παίρνει τον άνθρωπο που αγαπάς».

Έπειτα ανέφερε ο Αζάρια: «Ζούσε για να γελάει και κάθε βράδυ γελούσε - ήταν σαν ιδιοφυΐα. Έπλεκε - άρχιζε να πλέκει τα νήματα της κωμωδίας μεταξύ τους, απλά κάνοντας παρέα. Ένα αστείο εδώ, ένα αστείο εκεί. Ένα αστείο εδώ, ένα αστείο εκεί. Και στο τέλος της βραδιάς, τα έπλεκε όλα μαζί σε αυτό το κρεσέντο ξεκαρδισμού. Τις περισσότερες νύχτες που περνούσες με τον Μάθιου έκλαιγες από τα γέλια στο τέλος».

Και κατέληξε: «Ως ηθοποιός, ήταν πανέξυπνος. Εύχομαι απλώς να μπορούσαμε - ο κόσμος - εγώ και ο κόσμος - να είχαμε πάρει αυτό που θα ήταν η υπόλοιπη καριέρα του».

Ο Αζάρια είναι ευρύτερα γνωστός για το ρόλο του στους «Simpsons» εκφράζοντας μια μεγάλη ποικιλία χαρακτήρων όπως ο Moe Szyslak, ο Chief Wiggum, μεταξύ άλλων, μαζί με άλλους ρόλους σε ταινίες όπως τα: Godzilla (1998), Mystery Men (1999), Cradle Will Rock (1999), America's Sweethearts (2001), Shattered Glass (2003).

Οι αγώνες του Πέρι με τον εθισμό
Αν και προς το παρόν δεν έχει διαπιστωθεί επίσημη αιτία θανάτου, πιστεύεται ότι ο πνιγμός είναι ένα πιθανό σενάριο, με τη νεκροψία να μην έχει ακόμη διενεργηθεί στη σορό του ηθοποιού. Οι αγώνες του Πέρι με τον εθισμό και τα προβλήματα ψυχικής υγείας ήταν ευρέως γνωστοί, καθώς πήγε σε κέντρο αποτοξίνωσης αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ζωής του για την κατάχρηση αλκοόλ και οπιοειδών.

Ειδήσεις σήμερα:

O Kούλογλου στον Δανίκα: Η εκλογή Κασσελάκη δεν θα γινόταν ούτε σε επαρχιακό κυνηγετικό σύλλογο


«Είναι δολοφόνος, το έκανε επίτηδες»: Θύελλα κατά του παίκτη που έκοψε τον λαιμό του αντιπάλου του με παγοπέδιλο


Βίντεο: Σόου με 2023 drone στην Κωνσταντινούπολη για τα 100 χρόνια της τουρκικής δημοκρατίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης