Μάθιου Πέρι: Οι τελευταίες μέρες και ώρες του ηθοποιού- «Ήταν κουρασμένος, άφησε στη μέση τον αγώνα pickleball»

Μάθιου Πέρι: Οι τελευταίες μέρες και ώρες του ηθοποιού- «Ήταν κουρασμένος, άφησε στη μέση τον αγώνα pickleball»

«Είχε βρει διέξοδο στο pickleball για να παραμένει νηφάλιος», είπε ο προπονητής του - Υπήρχαν ανησυχητικά σημάδια κόπωσης τις ημέρες που προηγήθηκαν του θανάτου του – Αναμένεται η τοξικολογική

matthew_perry_xr
Ο Μάθιου Πέρι μπορεί να είχε κυλήσει ξανά στην κατάχρηση ουσιών και ήταν ασυνήθιστα κουρασμένος τις τελευταίες ημέρες της ζωής του, υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η Dailymail.

Ο τηλεοπτικός Τσάντλερ Μπινγκ από τα Φιλαράκια άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 54 ετών στο τζακούζι στον κήπο του σπιτιού του, στο Λος Άντζελες, το βράδυ του Σαββάτου.

Aστυνομικές πηγές αποκάλυψαν ότι στην οικεία του βρέθηκαν πολλά συνταγογραφούμενα παυσίπονα και αγχολυτικά χάπια. Στενός φίλος του ηθοποιού, είπε ότι υπήρχαν ανησυχητικά σημάδια «κόπωσης» τις ημέρες που προηγήθηκαν του θανάτου του.

Ο Πέρι είχε εμμονή με το pickleball- ένα παιχνίδι παρόμοιο με το τένις - αλλά λέγεται ότι πήγε νωρίς στο σπίτι του μετά από ένα παιχνίδι, παραπονούμενος για κούραση λίγες ώρες πριν τον βρουν νεκρό.

Κλείσιμο
Παρόλο που ο Πέρι έπαιζε συνήθως το παιχνίδι δύο φορές την ημέρα, το Σάββατο είχε αντέξει μόνο μία ώρα στο γήπεδο πριν πάει σπίτι του, δήλωσε ο φίλος του στον παρουσιαστή Μπίλι Μπους.

«Το pickleball ήταν μέρος της καθημερινότητάς του», είπε ο Μπους για να συνεχίσει: «Μίλησα με τη γυναίκα με την οποία έπαιζε σήμερα το πρωί και κάθε πρωί. Είναι σοκαρισμένη, λάτρευε τον Ματ... είπε ότι ήταν κουρασμένος σήμερα και την τελευταία εβδομάδα. Λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο».
Την ίδια ώρα, ο προπονητής του στο pickleball σε συνέντευξή του είπε πως ο Πέρι είχε βρει σε αυτό το άθλημα παρηγοριά και τον βοηθούσε να παραμένει νηφάλιος. «Πίστευε ότι ήταν κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει στην ανάρρωσή του και έκανε φοβερή δουλειά», δήλωσε ο Matt Manasse στο People. «Του άρεσε πολύ. Έβγαινε πέντε φορές την εβδομάδα, μιλούσε πάντα γι' αυτό. Έγινε πολύ καλύτερα, πάντα έκανε τους γύρω του να γελούν. Ήταν ανταγωνιστικός, απλά ένας γνήσιος, καλός τύπος - νοιαζόταν για όλους. Το pickleball ήταν η διέξοδος του. Πραγματικά ανυπομονούσε καθε φορά. Ήταν ανταγωνιστικός τύπος, όχι με κακό τρόπο.Το αγαπούσε. Ήθελε να βγει έξω. Ήθελε να κερδίζει. Το λάτρευε. Όταν χτυπούσε ένα απίστευτο σουτ, θα σου το έλεγε για μέρες».
Τα φάρμακα και το πιθανό πισωγύρισμα

Οι φίλοι του επιμένουν ότι ο Πέρι ήταν σε καλή φόρμα τις τελευταίες εβδομάδες και πίστευαν ότι κατάφερνε να παραμείνει νηφάλιος. Η αστυνομία δήλωσε ότι δεν βρήκε παράνομα ναρκωτικά στο σπίτι του. Πηγές δήλωσαν στον ιστότοπο TMZ ότι εντόπισαν συνταγογραφούμενα φάρμακα, συμπεριλαμβανομένων αντικαταθλιπτικών, αγχολυτικών και ενός φαρμάκου για τη χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, προβλήματα που σχετίζονται με την αναπνοή, όπως το εμφύσημα και η χρόνια βρογχίτιδα. Ο Πέρι ήταν καπνιστής.

Πηγές από το περιβάλλον της Λίζα Κούντροου, συμπρωταγωνίστριάς του στα Φιλαράκια, δήλωσαν ότι «δεν μπορεί να καταλάβει τι προκάλεσε τον θάνατό του», αφού επιτέλους είχε «συμφιλιωθεί με τον εαυτό του». Είπε ότι θα πάει στην κηδεία του και ίσως υιοθετήσει τον αγαπημένο του σκύλο Άλφρεντ.

«Απολάμβανε τη ζωή», δήλωσε μια πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού στη DailyMail. «Ήταν πιο κοντά από ποτέ στους δικούς του και ασχολιόταν ενεργά με τη νηφαλιότητά του. Δεν μπορεί να καταλάβει τι προκάλεσε τον θάνατό του».

Μια πιθανότητα που φέρεται να ανησυχεί την ηθοποιό και άλλους φίλους του Πέρι είναι ότι μπορεί να είχε πάρει κάποιο φάρμακο που αντέδρασε άσχημα με τη θερμότητα του τζακούζι.

«Αν και κανείς δεν θέλει να πιστέψει ότι ήταν φάρμακα - συνταγογραφημένα ή όχι - φυσικά αυτή είναι μια σκέψη στο μυαλό τους», πρόσθεσε η πηγή. «Σκέφτονται ότι πρέπει να πήρε κάτι που δεν αντέδρασε καλά στο ζεστό νερό».

Μόνο η τοξικολογική έκθεση, η οποία μπορεί να διαρκέσει μήνες, θα καθορίσει τον ακριβή ρόλο που έπαιξαν οι εξαρτήσεις του στον θάνατό του και αν, όπως φοβούνται οι φίλοι, μπορεί να είχε πάλι κάποιο πισωγύρισμα.

Ειδήσεις σήμερα:

O Kούλογλου στον Δανίκα: Η εκλογή Κασσελάκη δεν θα γινόταν ούτε σε επαρχιακό κυνηγετικό σύλλογο


«Είναι δολοφόνος, το έκανε επίτηδες»: Θύελλα κατά του παίκτη που έκοψε τον λαιμό του αντιπάλου του με παγοπέδιλο


Βίντεο: Σόου με 2023 drone στην Κωνσταντινούπολη για τα 100 χρόνια της τουρκικής δημοκρατίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης