Μάθιου Πέρι: Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον «Τσάντλερ»

Μάθιου Πέρι: Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον «Τσάντλερ»

Όλοι μιλούν για ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο που τους έκανε συνέχεια να γελούν - Ο Μάθιου Πέρι «έφυγε» σε ηλικία 54 ετών

mathiou-perry
Ο Μάθιου Πέρι άφησε την τελευταία του πνοή στο τζακούζι, στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, στα 54 του χρόνια.

Ο διάσημος ηθοποιός της σειράς «Τα Φιλαράκια» εντοπίστηκε νεκρός από τις αρχές. Μέχρι στιγμής, δεν έχει ανακοινωθεί η αιτία του θανάτου του, με το ΤΜΖ να κάνει λόγο για καρδιακή προσβολή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στον χώρο δεν βρέθηκαν ουσίες και για την ώρα δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια. Η έρευνα για τον θάνατό του βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, με καλούς του φίλους και συνεργάτες να τον αποχαιρετούν μέσω των social media.

Ο επίσημος λογαριασμός της σειράς «Φιλαράκια» στο Twitter έγραψε: «Είμαστε συντετριμμένοι που μάθαμε για το θάνατο του Μάθιου Πέρι. Ήταν ένα πραγματικό δώρο για όλους μας. Η καρδιά μας συμπάσχει με την οικογένειά του, τους αγαπημένους του και όλους τους θαυμαστές του».


Η Μόργκαν Φέρτσαϊλντ, η μητέρα του «Τσάντλερ» στα «Φιλαράκια» τον αποχαιρέτησε κι εκείνη με μια ανάρτηση στο Twitter. «Ράγισε η καρδιά μου μαθαίνοντας τον θάνατο του "γιου" μου, Μάθιου Πέρι. Η απώλεια ενός τέτοιου λαμπρού νέου ηθοποιού είναι σοκ. Στέλνω αγάπη και συλλυπητήρια στους φίλους και την οικογένειά του, ειδικά στον μπαμπά του, John Bennett Perry με τον οποίο συνεργάστηκα στις ταινίες Flamingo Road και Falcon Crest. #RIPMatthew», έγραψε στη δημοσίευσή της.

Κλείσιμο

H Μάγκι Γουίλερ, που υποδύθηκε τη «Τζανίς» έκανε κι εκείνη μια ανάρτηση στο Instagram, εξηγώντας πως «η χαρά του Μάθιου Πέρι ήταν ότι προσέφερε σε τόσους πολλούς ανθρώπους κατά τη διάρκεια της ζωής του». «Νιώθω τόσο πολύ ευλογημένη για κάθε δημιουργική στιγμή που μοιραστήκαμε».


Η Ράμερ Γουίλις, κόρη του Μπρους Γουίλις, έγραψε σε story της στο Instagram, για τον ηθοποιό: «Ξέρω ότι είχε αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις στη ζωή και έφερε πολύ χαρά στους ανθρώπους με την κωμωδία του και ελπίζω να αναπαυθεί ειρηνικά».
rummer
Ο Τζάστιν Τρεντό, που ήταν συμμαθητής του στην Ottawa του Καναδά έγραψε για τον ηθοποιό: «Ο θάνατος του Μάθιου Πέρι είναι σοκαριστικός και φέρνει θλίψη. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τα παιχνίδια μας στο προαύλιο και ξέρω ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δεν θα ξεχάσουν ποτέ τη χαρά που τους έφερε. Σε ευχαριστώ για τα γέλια, Matthew. Αγαπήθηκες και θα μας λείψεις».



H Ολίβια Μαν εξέφρασε τη θλίψη της μέσα από ένα Instagram story στο οποίο ανέφερε για τον Μάθιου Πέρι: «Πάλεψε τόσο πολύ με τους εθισμούς και ήταν αρκετά γενναίος για να είναι ανοιχτός και ειλικρινής με αυτό. Λυπάμαι πολύ για την οικογένεια και τους φίλους του που μαθαίνουν αυτά τα νέα σήμερα. Μου ραγίζει την καρδιά. Αναπαύσου εν ειρήνη, Μάθιου Πέρι».
munn
Η Σάνεν Ντόχερτι μίλησε για εκείνον και τα όσα έζησαν μαζί στα πιο νεανικά τους χρόνια, σε μια ανάρτηση στο Instagram. «Ήμασταν συμμορία τότε. Μεγαλώσαμε όλοι μαζί και συνέχεια γελούσαμε, ο Matt, ο Roger, ο David, η Roxana. Παίζαμε θάρρος ή αλήθεια και ο Matt έπρεπε να πάει να πει γελοία πράγματα στα κορίτσια στα μπαρ. Πάντα διασκεδάζαμε και στηρίζαμε ο ένας τον άλλο. Θα μας έβρισκες πάντα σε ένα τραπέζι να μιλάμε τη δική μας γλώσσα. Και ναι, ο Matt είχε πάντα αυτή την αίσθηση του χιούμορ. Ο Matt κι εγώ βγήκαμε μία φορά και ήταν του Αγίου Βαλεντίνου. Ήθελε να κάνει κράτηση σε ένα εστιατόριο στο Malibu αλλά δεν μπορούσε οπότε ο μπαμπάς μου το έκανε γι’ αυτόν. Πήγαμε στο δείπνο και έλεγε για τον μπαμπά μου και την ιρλανδική πειστικότητά του την περισσότερη βραδιά. Η φιλία μας κράτησε πολλά χρόνια. Μία ζωή στην πραγματικότητα. Ξέρω πως πολλοί πονούν, ειδικά η μικρή συμμορία μας. Θα λείψει σε πολλούς και σίγουρα σε εμάς. Ναι. Θα μπορούσα να τα πω πιο ποιητικά ή καλύτερα, αλλά αυτή τη στιγμή το σοκ και η θλίψη κυριαρχούν», έγραψε.

σανεν


Η Αλίσα Μιλάνο αποχαιρέτησε κι εκείνη τον ηθοποιό με μια ανάρτηση στο Instagram. «Ο Μάτι ήταν πάντα ο πιο αστείος άνθρωπος στο δωμάτιο κι ο πιο ευγενικός. Ήταν καλός. Μάτι, θυμάσαι που πηγαίναμε να παίξουμε bingo σε εκείνη την εκκλησία στην κοιλάδα; Με έκανες να γελάω μέχρι που πονούσα. Να κλαίω από τα γέλια. Τα συλλυπητήριά μου σε όλους όσοι τον αγάπησαν», έγραψε.



Η Σέλμα Μπλερ αποχαιρέτησε επίσης τον «παλιότερο φίλο» της. «Ο παλιότερος άντρας φίλος μου. Όλοι μας αγαπούσαμε τον Matthew Perry και εγώ ιδιαίτερα. Κάθε μέρα τον αγαπούσα άνευ όρων. Κι εκείνος εμένα. Κι είμαι διαλυμμένη. Η καρδιά μου κομμάτια. Όνειρα γλυκά Matty. Όνειρα γλυκά», αναφέρει στην ανάρτησή της στο Instagram.



Ειδήσεις σήμερα:

Tοπικές βροχές σήμερα στα βορειοανατολικά και το ανατολικό Αιγαίο


Μήνυμα του IDF στους αμάχους της Γάζας: Μετακινηθείτε νότια, προχωράμε στην επόμενη φάση του πολέμου


Πέθανε σε ηλικία 54 ετών ο Μάθιου Πέρι, γνωστός για το ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στα «Φιλαράκια»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης