Η Κένταλ Τζένερ συζητήθηκε ξανά για την επιλογή της και σε αυτό το Χάλογουιν. Μπορεί φέτος να μην επέλεξε κάποιο ιδιαίτερα εκκεντρικό κοστούμι, όπως έκανε πέρυσι που ντύθηκε αγγούρι, αλλά οι φωτογραφίες της απέσπασαν πάνω από 4 εκατομμύρια likes στο Instagram.
Το μοντέλο «μεταμορφώθηκε» σε Μέριλιν Μονρόε. Με τα χαρακτηριστικά ξανθά μαλλιά της αείμνηστης σταρ και το μακιγιάζ που συνήθιζε να κάνει, η Τζένερ πόζαρε στον φακό ως Μονρόε και αναβίωσε το θρυλικό «Χρόνια πολλά κύριε πρόεδρε» που είχε τραγουδήσει το άλλοτε σύμβολο του σεξ στον Αμερικανό πρόεδρο, Τζον Κένεντι, τον Μάιο του 1962 για τα γενέθλιά του. Η Τζένερ δεν συμπλήρωσε το λουκ της με κάποιο παρόμοιο φόρεμα με εκείνο της Μονρόε. Επέλεξε ένα μαύρο διάφανο μπλουζάκι και ένα λευκό παντελόνι.
Δυναμικά ξεκινάει ο νέος κύκλος του προγράμματος HoReCa Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον, του επιτυχημένου δωρεάν προγράμματος κατάρτισης που εφοδιάζει τους εργαζομένους του κλάδου της καφεστίασης με γνώσεις και δεξιότητες για να δημιουργήσουν το δικό τους success story.