Δημιουργός του «Crown»: Απάντησε στους ισχυρισμούς ότι θα εμφανιστεί το φάντασμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Δημιουργός του «Crown»: Απάντησε στους ισχυρισμούς ότι θα εμφανιστεί το φάντασμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Το πρώτο μέρος της έκτης και τελευταίας σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου

the_crown
Η έκτη και τελευταία σεζόν του «Crown» θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 16 Νοεμβρίου, με το τελευταίο επεισόδιο να γίνεται διαθέσιμο στις 14 Δεκεμβρίου.

Τα τελευταία επεισόδια του επιτυχημένου δράματος του Netflix θα μεταφέρουν τους θεατές στη σύγχρονη εποχή της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα το 1997 και του γάμου του βασιλιά (τότε πρίγκιπα) Καρόλου το 2005 με τη σύζυγό του βασίλισσα Καμίλα.

Ο δημιουργός Πίτερ Μόργκαν μίλησε με ειλικρίνεια στο «Variety» για το αν το φάντασμα της εκλιπούσας πριγκίπισσας της Ουαλίας θα εμφανιστεί όντως στον Κάρολο, στο φινάλε.
Κλείσιμο
Η Daily Mail υποστήριξε νωρίτερα φέτος ότι η εν λόγω σκηνή θα συμβεί και ο Μόργκαν έδωσε τη δική του άποψη για τις φήμες. Το δημοσίευμα ισχυρίστηκε ότι η νεκρή Νταϊάνα (την οποία υποδύεται η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι) θα εμφανιζόταν στον Κάρολο (Ντόμινικ Γουέστ) σε ένα αεροπλάνο, καθώς και ότι θα εμφανιζόταν ως φάντασμα στη γηρασμένη βασίλισσα Ελισάβετ (Ιμέλντα Στάουντον).

«Ποτέ δεν το φαντάστηκα ως "φάντασμα" της Νταϊάνα με την παραδοσιακή έννοια», δήλωσε ο Μόργκαν. «Ήταν η ίδια που συνέχιζε να ζει έντονα στο μυαλό εκείνων που άφησε πίσω της».
The Crown: Season 6 | Part 1 Trailer | Netflix

Ο σκηνοθέτης πρόσθεσε: «Η Νταϊάνα ήταν μοναδική και υποθέτω ότι αυτό με ενέπνευσε να βρω έναν μοναδικό τρόπο να την αναπαραστήσω. Της άξιζε ιδιαίτερη αφηγηματική αντιμετώπιση».

Σύμφωνα με το Variety, ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας έγραψε στην έντυπη έκδοση της Mail και κατακεραύνωσε τον Μόργκαν για τη σειρά. Ο ιστορικός έγραψε ότι η σειρά ήταν «σκληρή», «φαρσοκωμωδία» και «ένα αρρωστημένο αστείο», ενώ επέκρινε τον παρουσιαστή για «απομάκρυνση από την αλήθεια».

Το θέμα του αν θα παρουσιαζόταν ή όχι στη σειρά ο θάνατος της Νταϊάνα στο περιβόητο αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι μαζί με τον εραστή της, Ντόντι Φαγιέντ (Καλίντ Αμπντάλα), ήταν επίσης αντικείμενο πολλών συζητήσεων.

Ο Μόργκαν απάντησε: «Ω, Θεέ μου, δεν επρόκειτο ποτέ να δείξουμε το δυστύχημα. Ποτέ».

Οι εκτελεστικοί παραγωγοί Άντι Χάρις και Σουζάν Μάκι ισχυρίστηκαν τον Αύγουστο ότι κινηματογράφησαν το θάνατο της Νταϊάνα με «τεράστια ευαισθησία». «Η σειρά μπορεί να είναι μεγάλη και θορυβώδης, αλλά εμείς δεν είμαστε. Είμαστε σκεπτόμενοι άνθρωποι και είμαστε ευαίσθητοι άνθρωποι. Υπήρξαν πολύ προσεκτικές, μακρές συζητήσεις για το πώς θα το κάναμε», εξήγησε η Μάκι στο Φεστιβάλ Τηλεόρασης του Εδιμβούργου.

«Το κοινό θα το κρίνει στο τέλος, αλλά νομίζω ότι αναδημιουργήθηκε με λεπτότητα και σκέψη», είπε.
Το πρώτο μέρος του «Crown» θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Νοεμβρίου και θα καλύπτει την περίοδο από το 1997 έως το 2005, ενώ συγκεκριμένα θα επικεντρώνεται στη «σχέση που ανθίζει μεταξύ της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του Ντόντι Φαγιέντ πριν ένα μοιραίο ταξίδι με αυτοκίνητο έχει καταστροφικές συνέπειες», σύμφωνα με το Netflix. Το δεύτερο μέρος θα προβληθεί στις 14 Δεκεμβρίου.

Η επίσημη περιγραφή της πλοκής αναφέρει: «Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ προσπαθεί να ενσωματωθεί ξανά στη ζωή στο Ίτον μετά το θάνατο της μητέρας του, καθώς η μοναρχία πρέπει να καβαλήσει το κύμα της κοινής γνώμηςΚαθώς φτάνει στο χρυσό της ιωβηλαίο, η βασίλισσα προβληματίζεται για το μέλλον της μοναρχίας με τον γάμο του Καρόλου και της Καμίλα και την αρχή ενός νέου βασιλικού παραμυθιού με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ».

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτογραφίες από το μπάνιο που βρέθηκε νεκρή η 24χρονη που πέθανε από ηλεκτροπληξία στη Θεσσαλονίκη

Ανάμεσα στις 15 πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου η Κρητικιά Ζωή Ασουμανάκη - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Το protothema.gr στο κιμπούτς του Κισουφίμ του Ισραήλ - Οι μαρτυρίες των επιζώντων της σφαγής από τη Χαμάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης