Ο Γιώργος Κοψιδάς έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην ερωτική του ζωή.
Ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος στο «Sex Podcast ΙΙ» κι αρχικά, μίλησε για μια περίοδο της ζωής του, που είχε βγει από έναν επώδυνο χωρισμό κι έτσι, αποφάσισε να «ξεσπάσει» στο κρεβάτι.
«Δεν νομίζω ότι έχω χορτάσει το σεξ. Έχω κάνει πολύ σεξ, υπήρξε μια πενταετία που ήταν σεξουαλική επανάσταση. Δούλευα νύχτα τότε και προερχόμουν από έναν επώδυνο χωρισμό. Ήμουν σαν το πληγωμένο θηρίο που.... θα σας "αυτώσω" όλες. Και ήταν κάθε μέρα και άλλη, κάναμε διαγωνισμό. Ήταν ένα πράγμα τρελό», είπε χαρακτηριστικά.
«Ένιωθα σαν να είμαι στα '80ς. Τρελή σεξουαλική επανάσταση. Έχω κάνει πολύ σεξ και καλό σεξ, γιατί σημασία έχει η ποιότητα κι όχι η ποσότητα», τόνισε στη συνέχεια.
Όπως είπε αργότερα, σήμερα δεν είναι το ίδιο για αυτόν. «Η συχνότητα έχει μειωθεί όσο μεγαλώνω. Όταν συμβαίνει όμως, συμβαίνει με το ίδιο πάθος και την ίδια ένταση που γινόταν και πριν 20 χρόνια. Απλά δεν γίνεται κάθε μέρα, μπορεί να γίνει κάθε δύο μέρες, μια βδομάδα», είπε κλείνοντας.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.