Ο Γιώργος Κοψιδάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρώην σύντροφό του, με την οποία ήταν σε σχέση ενώ ήταν έγκυος στο παιδί του πρώην συντρόφου της.
Πιο συγκεκριμένα σχολίασε: «Το να αποφασίσω να είμαι με μία ξένη μαύρη γυναίκα και έγκυο με παιδί κάποιου άλλου για κάποιους μπορεί να θεωρηθεί τρελό, αλλά για εμένα ήταν φυσιολογικό, ήμουν πολύ ερωτευμένος. Έχουμε πολύ ωραία σχέση με το παιδί της πρώην συντρόφου μου. Μεγάλωσε με τους γονείς μου και ακόμη και τώρα την βλέπω. Περίμενα οι γονείς μου να είναι πιο συγκρατημένοι με την απόφασή μου να μεγαλώσω το παιδί, αλλά τελικά είναι πιο ανοιχτόμυαλοι από ότι φανταζόμουν».
Δείτε το σχετικό βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-croo0uhip7cp)
Ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε και για το ρέικι, για το οποίο έλαβε αρνητικά σχόλια, όταν είπε ότι επισκεύασε ένα αντικείμενο με θεραπεία:«Ξεκίνησα να κάνω κάποιες θεραπείες και έτσι με κέρδισε το ρέικι. Ξεκινώντας αυτόν το δρόμο δεν έχει επιστροφή. Οι δονήσεις που στέλνουμε με το που ξυπνάμε δημιουργούν την πραγματικότητα μας, οπότε εάν θέλω να αλλάξω εμπειρίες αλλάζω την δόνησή μου. Θεωρώ ότι ήταν λάθος μου που δήλωσα ότι με το ρέικι επισκεύασα χαλασμένο αντικείμενο, κάποιοι μπορεί να είπαν “τι μας λέει τώρα αυτός;”. Η επισκευή ενός αντικειμένου μέσω του ρέικι συνέβη μέσα από εμένα, φεύγει το εγώ στην άκρη και γίνεται ένας αγωγός ενέργειας».
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.