Viral στο TikTok ο λογαριασμός «ποντιακό κογιότ» με χιλιάδες views - Δείτε βίντεο

Viral στο TikTok ο λογαριασμός «ποντιακό κογιότ» με χιλιάδες views - Δείτε βίντεο

Στο TikTok έχει δύο λογαριασμούς: έναν ως «pontiako....kogiot» και έναν ως «Sotirakis The Hustlah» - Έχει χιλιάδες ακολούθους στα social

tiktoker-arthrou
Σαρώνει σε views και αναδημοσιεύσεις σε TikTok, Instagram και ΥοuTube ο «Sotirakis The Hustlah» τον οποίο μπορείτε να εντοπίσετε στη σελίδα Comedy Masters στα social media.

Ο νεαρός «Σωτήρης» κατά κόσμον Μιχαήλ-Άγγελος Χωρινός, που θα ξεκινήσει σπουδές στη δραματική σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, ανεβάζει σχεδόν καθημερινά βίντεο, κυρίως, σε TikTok και Instagram τα οποία είναι χιουμοριστικού περιεχομένου συγκεντρώνοντας πολλές προβολές μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.



Κλείσιμο


Στο TikTok στον λογαριασμό Comedy Masters με σχεδόν 200 χιλιάδες ακολούθους ενώ έχει και το συνεργαζόμενο προφίλ «Sotirakis The Hustlah» στο instagram με περίπου 80.000 followers και στο facebook 232.000 ακολούθους πάλι στον λογαριασμό Comedy Masters. 



Στα περισσότερα από τα βίντεο που δημοσιεύει πρωταγωνιστεί ο ίδιος ενώ υπάρχουν και κάποια που κάνει με μέλη της οικογενείας του όπως η μητέρα του και με φίλους του. Όλα είναι με χιουμοριστική διάθεση, αν και υπάρχουν μερικά με πιο καυστική χροιά στα οποία σχολιάζει θέματα της επικαιρότητας. 







Και όπως φαίνεται από τα views που συγκεντρώνει, οι ακόλουθοί του τα λατρεύουν και διασκεδάζουν πολύ με τον τρόπο που προσεγγίζει θέματα. Μάλιστα, στις αναρτήσεις του αλλάζει τη φωνή του και σε ελάχιστα (μετρημένα στα δάχτυλα), μιλάει κανονικά. Σε ένα τέτοιο βίντεο, με την κανονική του φωνή, οι ακόλουθοί του το είχαν σχολιάσει κιόλας. «Δεν μπορώ να σε ακούσω σοβαρά με real voice» έγραψε μια κοπέλα ενώ μια άλλη χρήστης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε: «Δεν κατάλαβα τη φωνή σου. Αχ! Μιλάς κανονικά; Δεν το ήξερα!».



Όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξεκίνησε να κάνει βίντεο στα τέλη του 2019 με αρχές του 2020 ενώ άρχισε να ασχολείται, μάλλον, πιο ένθερμα με τα social μέσα στην καραντίνα «χτίζοντας» το κοινό και το προφίλ του και μένοντας πιστός σε αυτό που φαίνεται ότι ήθελε να κάνει από την αρχή, δηλαδή να προσφέρει γέλιο σε όσους τον βλέπουν και τον ακολουθούν.





Πάντως, τα σχόλια κάτω από όλα του τα βίντεο είναι εγκωμιαστικά. «Να σε χαίρεται η μανούλα σου», «Είσαι ωραίος Σωτηράκη», «Πες τα ρε άνθρωπε» και «Είσαι ό,τι πιο θετικό υπάρχει εδώ μέσα, να είσαι καλά, μας χαρίζεις το γέλιο που χρειαζόμαστε» είναι μερικά μόνο από τα σχόλια.



Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ - Μητσοτάκης: Συνάντησε συγγενείς ομήρων που απήχθησαν από τη Χαμάς

Πόλεμος στο Ισραήλ: Τι θα γίνει στη Λωρίδα της Γάζας αν πετύχει τον στόχο της «εξάλειψης της Χαμάς» - Τα σενάρια

ΣΥΡΙΖΑ: Fauda στην Κουμουνδούρου - Αποχωρήσεις, απειλές και αλληλοκαρφώματα από το πρωί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης