Γιώργος Τσαλίκης: Δεν μου έγινε ποτέ επίσημη πρόταση για το «Πρωινό»

Γιώργος Τσαλίκης: Δεν μου έγινε ποτέ επίσημη πρόταση για το «Πρωινό»

«Σε ένα υποθετικό σενάριο και σύμπαν, μπορεί να ήταν ωραία να είμαι στο "Πρωινό"» πρόσθεσε

giorgos-tsalikis__2_
Ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στον Αχιλλέα Μπέο, τις δηλώσεις του, αλλά και τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί ο ίδιος.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» κι αρχικά, είπε: «Πρέπει να υπάρχει τρόπος που θα πούμε τις απόψεις μας, γιατί ο τρόπος που θα το πούμε μπορεί να είναι επικίνδυνος».

«Είναι επικίνδυνο για ένα παιδί, που θα σκεφτεί ότι "για να το λέει αυτό ο δήμαρχος, που εκλέγεται με 55% μπορώ να το πω και εγώ" και να κάνει bullying σε ένα ομοφυλόφιλο παιδί που είναι πιθανό να μην το διαχειριστεί εξίσου καλά με τον κύριο Κασσελάκη. Μπορεί να το οδηγήσει στην απομόνωση, στη δυστυχία, και σε άσχημες συνέπειες που έχουμε δει», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cw8ut842a5ix)

«Ο κύριος Κασσελάκης είναι άπειρος και διαχειρίζεται την κατάσταση σαν να μιλάει στους φίλους του στο σαλόνι του σπιτιού του. Δεν είναι προτεραιότητα στη δημοσιογραφία τι κάνει ο Μπέος και ο Κασσελάκης. Δεν μπορεί ο καθένας να λέει αυτό που πιστεύει με όποιον τρόπο γουστάρει, επειδή έχει το άλλοθι του "έτσι είμαι εγώ"», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να παρουσίαζε κάποια στιγμή το «Big Brother», είπε: «Δεν θα παρουσίαζα το Big Brother. Περιμένω το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης με τον ΣΚΑΪ, το οποίο αργεί πολύ και δεν ξέρω γιατί, αν κι έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη».

Τέλος, αναφέρθηκε στο «Πρωινό». «Δεν μου έγινε ποτέ επίσημη πρόταση για το "Πρωινό". Ο Γιώργος Λιάγκας το είπε προφανώς, γιατί ένιωσε καλά. Σε ένα υποθετικό σενάριο και σύμπαν, μπορεί να ήταν ωραία να είμαι στο "Πρωινό", αλλά όχι σε αυτό το σύμπαν και όχι στον ΑΝΤ1», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης