Κέλι Κλάρκσον: Είπε ότι «δεν θα κατάφερνε» να ξεπεράσει το διαζύγιο της χωρίς αντικαταθλιπτικά

Κέλι Κλάρκσον: Είπε ότι «δεν θα κατάφερνε» να ξεπεράσει το διαζύγιο της χωρίς αντικαταθλιπτικά

«Έπρεπε να βάλω στην άκρη την περηφάνια μου και όλα τα παιδικά μου θέματα» δήλωσε η διάσημη τραγουδίστρια

kelly_clarkson
Η Κέλι Κλάρκσον δήλωσε ότι βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό στη βοήθεια αντικαταθλιπτικών για να ξεπεράσει το διαζύγιό της από τον Μπράντον Μπλάκστοκ.

«Κοίταξα τον ψυχολόγο μου και δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω και έλεγα: "Στην πραγματικότητα χρειάστηκε να ακυρώσω κάποια πράγματα την προηγούμενη ημέρα γιατί δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό"», δήλωσε η τραγουδίστρια στο podcast «Las Culturistas».

«Και ήταν ένα από εκείνα τα πράγματα όπου πραγματικά έπρεπε να βάλω στην άκρη την περηφάνια μου και όλα τα παιδικά μου θέματα για οτιδήποτε», είπε. 

«Έπαιρνα Lexapro για περίπου, νομίζω, δύο μήνες», μοιράστηκε η διάσημη ποπ σταρ.
Η 41χρονη παρουσιάστρια του «Kelly Clarkson Show» κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπλάκστοκτον Ιούνιο του 2020 μετά από επτά χρόνια γάμου.

Το ζευγάρι - που μοιράζεται την 9χρονη Ρίβερ Ρόουζ, και τον 7χρονο Ρέμινγκτον Αλεξάντερ - διευθέτησε τελικά το διαζύγιο τον Μάρτιο του 2022 μετά από δύο χρόνια δικαστικών διαμάχης.

«Το θέμα μου ήταν ότι δεν μπορώ να χαμογελάσω πια για την Αμερική αυτή τη στιγμή. Δεν είμαι ευτυχισμένη και χρειάζομαι βοήθεια... και ήταν ειλικρινά η μεγαλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ. Δεν θα τα είχα καταφέρει [χωρίς αυτό]», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Την περασμένη εβδομάδα, η Κλάρκσον δήλωσε στον Ζέιν Λόου της Apple Music ότι «δεν χειρίστηκε [το διαζύγιο] καλά».

Κλείσιμο
«Δεν ξέρω πώς οι άνθρωποι ξεπερνούν κάτι τέτοιο, γιατί δεν πρόκειται να πω ότι το έκανα με χάρη. Πίσω από κλειστές πόρτες μόνος μου, δεν ήταν», είπε, παραδεχόμενη ότι έπρεπε να προσποιείται τη χαρούμενη.

Η τραγουδίστρια είπε ότι συχνά έπιανε τον εαυτό της να «κλαίει τόσο πολύ» που «δεν μπορούσε καν να μιλήσει» όταν συνειδητοποιούσε ότι ο γάμος της έτεινε προς το τέλος του.
Η τραγουδίστρια νωρίτερα αυτόν τον μήνα παραδέχτηκε ότι έμεινε στο γάμο της πολύ περισσότερο από όσο θα έπρεπε επειδή δεν ήθελε να νιώσει αποτυχημένη.

«Όταν είσαι σε αυτό... ήμουν κάπως, "Μπορώ να το κάνω αυτό"», είχε πει η Κλάρκσον στην οικοδέσποινα Γκλένον Ντόιλ στο podcast «We Can Do Hard Things».

«Μπορώ να αντέξω τόσα πολλά. Μπορώ να ελέγξω τις πράξεις μου. Μπορώ να ελέγξω τις αντιδράσεις μου. Μπορώ να το κάνω αυτό και μπορώ να φτάσω σε αυτό το άτομο και μπορώ να περάσω. Και γίνεται ένα μικρό κομμάτι του εγωισμού μας που μπαίνει στη μέση», είχε προσθέσει.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πιέσεις για συνέδριο μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ και σενάρια για διαρχία με Τσίπρα

Ο Λουκασένκο έπεισε τον έξαλλο Πριγκόζιν να υποχωρήσει «με πολλές βρισιές»

Νεκρός ο ηθοποιός Τζούλιαν Σαντς - Ταυτοποιήθηκε η σορός του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης