Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Ο Κρις Ροκ μου ζήτησε να βγούμε όσο είχα προβλήματα στον γάμο μου με τον Γουίλ

Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Ο Κρις Ροκ μου ζήτησε να βγούμε όσο είχα προβλήματα στον γάμο μου με τον Γουίλ

Ενώ, σχετικά με το χαστούκι η ηθοποιός ανέφερε: Απλά ελπίζω ότι όλες οι παρεξηγήσεις γύρω από αυτό μπορούν να ξεκαθαριστούν και ότι μπορεί να υπάρξει ειρήνη

pinket_smith_-_rock
Η ιστορία του Γουίλ Σμιθ, του Κρις Ροκ και της Τζέιντα Πίνκετ-Σμιθ πηγαίνει πολύ πιο πίσω από το περιβόητο χαστούκι των Όσκαρ του 2022.

Η Πίνκετ-Σμιθ αποκάλυψε στα νέα της απομνημονεύματα, με τίτλο «Worthy», ότι ο 58χρονος κωμικός της ζήτησε να βγουν ραντεβού εν μέσω των φημών που υπήρχαν ότι χώριζε από τον Σμιθ, λίγα χρόνια πριν.

Η 52χρονη ηθοποιός εξήγησε στο «People» πριν από την πρεμιέρα του βιβλίου: «Νομίζω ότι κάθε καλοκαίρι έβγαιναν όλα τα δημοσιεύματα που έλεγαν ότι εγώ και ο Γουίλ παίρναμε διαζύγιο».

Και συνέχισε: «Και αυτό το συγκεκριμένο καλοκαίρι, ο Κρις πίστευε ότι παίρναμε διαζύγιο. Οπότε μου τηλεφώνησε και βασικά μου είπε: "Θα ήθελα πολύ να σε βγάλω έξω"».
Κλείσιμο
«Κι εγώ του είπα, "Τι εννοείς;". Μου είπε, "Εσύ και ο Γουίλ δεν παίρνετε διαζύγιο;". Του είπα: "Όχι, Κρις, αυτά είναι απλά φήμες". Ήταν τρομοκρατημένος», θυμήθηκε η Πίνκετ-Σμιθ. «Και ζήτησε χίλια συγγνώμη και αυτό ήταν όλο».

Οι δρόμοι των τριών τους διασταυρώθηκαν ξανά όταν ο κωμικός έκανε ένα αστείο για το ξυρισμένο κεφάλι της Πίνκετ-Σμιθ στην τελετή απονομής των βραβείων το 2022.

Στην εκδήλωση, ο Ροκ έκανε ένα αστείο για το κεφάλι της ενώ παρουσίαζε ένα βραβείο, λέγοντας ότι ανυπομονούσε να δει την ηθοποιό στο «G.I. Jane 2». Αυτό έκανε στη συνέχεια τον Σμιθ να ανέβει στην σκηνή και να χαστουκίσει τον Ροκ σε ζωντανή μετάδοση μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές. Ως ποινή από την Ακαδημία, ο Σμιθ αποκλείστηκε από τα βραβεία των Όσκαρ για 10 χρόνια.
shutterstock_2080864795__1_

Η Πίνκετ-Σμιθ θυμήθηκε το περιστατικό, αποκαλύπτοντας ότι δεν έχει μιλήσει με τον Ροκ μετά το σκάνδαλο.

«[Έχω] καμία επιθυμία να μιλήσω με τον Κρις; Εδώ είναι η επιθυμία μου: Απλά ελπίζω ότι όλες οι παρεξηγήσεις γύρω από αυτό μπορούν να ξεκαθαριστούν και ότι μπορεί να υπάρξει ειρήνη», εξήγησε.

Η ηθοποιός, η οποία πάσχει από αλωπεκία, ισχυρίστηκε ότι δεν προσβλήθηκε τόσο πολύ από τα σχόλια του αστείου τότε.
Watch the uncensored moment Will Smith smacks Chris Rock on stage at the Oscars, drops F-bomb

«Θέλω να πω, αυτό κάνουν οι κωμικοί», δήλωσε. «Θα πρέπει απλώς να πω ότι δεν είμαι πραγματικά εδώ για να κρίνω τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αποφασίζουν να εκφραστούν και να εκφράσουν την τέχνη τους».

Η ίδια πρόσθεσε: «Θα πω ότι αρκετές φορές έχουν πληγωθεί τα συναισθήματά μου, σίγουρα. Τα συναισθήματά μου έχουν πληγωθεί πολλές φορές από τον Κρις. Αλλά στο τέλος της ημέρας, επίσης, το να βρίσκεσαι στο προσκήνιο, είναι κάτι που έρχεται μαζί με τον χώρο αυτό».

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτο ΚΥΣΕΑ για την «έκρηξη» στη Μέση Ανατολή: Οι εκτιμήσεις και τα σενάρια για ασφάλεια και μεταναστευτικό

Αδιανόητο: Ζευγάρι στις ΗΠΑ βασάνισε τα τρία παιδιά του με φλόγιστρο!


Πόλεμος στο Ισραήλ: Εφιάλτης τυχόν εμπλοκή της Χεζμπολάχ - Θα πυροδοτήσει επικίνδυνη περιφερειακή ανάφλεξη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης