Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Αποκάλυψε ότι έχει χωρίσει από τον Γουίλ Σμιθ εδώ και 7 χρόνια

Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ: Αποκάλυψε ότι έχει χωρίσει από τον Γουίλ Σμιθ εδώ και 7 χρόνια

Το διαβόητο χαστούκι στα Όσκαρ του 2022 είχε γίνει, σύμφωνα με την ηθοποιό, αφού είχαν χωρίσει

jada-m
Η Τζέιντα Πίνκετ-Σμιθ αποκάλυψε ότι η ίδια και ο σύζυγός της Γουίλ Σμιθ βρίσκονται σε διάσταση τα τελευταία επτά χρόνια.

Η 52χρονη ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον πρώην πρωταγωνιστή του «Fresh Prince of Bel-Air» από το 1997. Μαζί μοιράζονται τα παιδιά Τζέιντεν και Γουίλοου, καθώς και τον γιο του Σμιθ, Τρέι, τον οποίο απέκτησε με την πρώτη του σύζυγο, Σέρι Ζαμπίνο.

Σε μια νέα συνέντευξη στο περιοδικό «People», η Πίνκετ-Σμιθ μοιράστηκε κάποιες πληροφορίες για τη σχέση της με τον βραβευμένο με Όσκαρ πρωταγωνιστή του «King Richard».
Κλείσιμο

Όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση του γάμου τους, η Πίνκετ-Σμιθ απάντησε: «Ακόμα προσπαθούμε να το ξεκαθαρίσουμε».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι κατά τη στιγμή της απονομής των βραβείων Όσκαρ το 2022, όταν ο Σμιθ χαστούκισε τον Κρις Ροκ, είχαν χωρίσει εδώ και έξι χρόνια.

«Έχουμε κάνει πραγματικά βαριά δουλειά μαζί», συνέχισε. «Απλά έχουμε βαθιά αγάπη ο ένας για τον άλλον και θα βρούμε τι σημαίνει αυτό για εμάς».

Όσο για τα παιδιά της, η ηθοποιός τα επαίνεσε για το πώς τη βοήθησαν να μεγαλώσει. «Τα παιδιά μου, είναι μικροί γκουρού. Μου έχουν διδάξει μια βαθιά αίσθηση αυτοαποδοχής».

Το ζευγάρι έχει μοιραστεί αρκετές φορές λεπτομέρειες για τις μη παραδοσιακές απόψεις τους για το γάμο τους.

Για παράδειγμα, ο Σμιθ εξήγησε το 2018 ότι δεν αναφέρονταν στους εαυτούς τους ως «παντρεμένοι» και προτιμούσαν εναλλακτικούς όρους για να περιγράψουν τον δεσμό τους.
shutterstock_394799038

Μιλώντας στο podcast «Rap Radar» του Tidal, ο διάσημος ηθοποιός είπε ότι αυτός και η Πίνκετ-Σμιθ: «Αναφερόμαστε στους εαυτούς μας ως σύντροφοι ζωής, όπου φτάνεις σε εκείνο το σημείο όπου συνειδητοποιείς ότι είσαι κυριολεκτικά με κάποιον για το υπόλοιπο της ζωής σου».

«Δεν υπάρχουν διαφορές. Δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να κάνει - ποτέ. Τίποτα που θα μπορούσε να χαλάσει τη σχέση μας. Έχει την υποστήριξή μου μέχρι θανάτου και νιώθω τόσο καλά που φτάνω σε αυτό το σημείο» πρόσθεσε.

Το 2020, ο γάμος τους αποτέλεσε αντικείμενο περαιτέρω συζητήσεων από τους θαυμαστές τους, όταν ο τραγουδιστής της R&B Όγκουστ Αλσίνα ισχυρίστηκε ότι είχε μυστική σχέση με την ηθοποιό.

Ο Αλσίνα είπε ότι ο Σμιθ έδωσε σε αυτόν και την Πίνκετ-Σμιθ την «ευλογία» του, προσθέτοντας: «Στην πραγματικότητα κάθισα κάτω με τον Γουίλ και είχαμε μια συζήτηση λόγω της μετατροπής από τον γάμο τους σε συνεργασία ζωής για την οποία έχουν μιλήσει αρκετές φορές και δεν περιλαμβάνει ρομαντισμό».

Ο Αλσίνα πρόσθεσε ότι «δόθηκε ολοκληρωτικά σε αυτή τη σχέση για χρόνια της ζωής μου και πραγματικά και πραγματικά, πραγματικά, βαθιά την αγάπησα και έχω έναν τόνο αγάπης για εκείνη».

Οι εκπρόσωποι της Πίνκετ-Σμιθ διέψευσαν τους ισχυρισμούς του Αλσίνα αμέσως μετά την εμφάνισή τους. Δύο εβδομάδες αργότερα, οι Σμιθ εμφανίστηκαν στο Facebook Live talk show, «Red Table Talk», για να συζητήσουν το θέμα.

Ενώ η Πίνκετ-Σμιθ παραδέχτηκε ότι είχε σχέση με τον Αλσίνα, διευκρίνισε ότι εκείνη και ο Σμιθ είχαν χωρίσει εκείνη την εποχή.

«Αποφασίσαμε να χωρίσουμε για ένα διάστημα και να βρεις εσύ πώς θα γίνεις ευτυχισμένη και εγώ θα βρω πώς θα γίνω ευτυχισμένη», εξήγησε τότε η ηθοποιός.

«Από εκεί και πέρα, όσο περνούσε ο καιρός, μπήκα σε ένα διαφορετικό είδος εμπλοκής με τον Όγκουστ... Ναι, ήταν μια σχέση απολύτως» διευκρίνισε.

Ωστόσο, η σχέση των Σμιθ δεν υπήρξε ποτέ περισσότερο αντικείμενο δημόσιας συζήτησης μετά τα βραβεία Όσκαρ του 2022.

Αφού ο παρουσιαστής Κρις Ροκ έκανε ένα αστείο για το ξυρισμένο κεφάλι της Πίνκετ-Σμιθ, το οποίο έκανε τον Σμιθ να ανέβει οργισμένος στη σκηνή και να χαστουκίσει τον παρουσιαστή.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Το protothema στην Ασκελόν που βομβαρδίζεται ξανά - Η στιγμή που οικογένεια προσπαθεί να καλυφθεί (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Ομολόγησε πέντε χρόνια μετά το φρικιαστικό έγκλημά του - Ισόβια στον 41χρονο που τεμάχισε τη γυναίκα του

Δεν παραδίδω την έδρα, λέει ο Χουρδάκης στην Κωνσταντοπούλου που τον διέγραψε από την «Πλεύση Ελευθερίας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης