Μάικλ Μαν: Επιβεβαίωσε το «Heat 2» ως την επόμενη ταινία του

Μάικλ Μαν: Επιβεβαίωσε το «Heat 2» ως την επόμενη ταινία του

Το αστυνομικό έργο του 1995 ήταν μια παγκόσμια επιτυχία και έχει φανατικό κοινό μέχρι σήμερα

michael_mann
Μιλώντας στη σκηνή της εκδήλωσης «Contenders» του Λονδίνου το Σαββατοκύριακο, ο Μάικλ Μαν επιβεβαίωσε ότι το «Heat 2» θα είναι η επόμενη ταινία του.

Στην ερώτηση αν η μεταφορά του μυθιστορήματος θα είναι το επόμενο κινηματογραφικό του έπος, ο θρυλικός σκηνοθέτης είπε σε συνέντευξη που έδωσε στο «Deadline»: «Ναι. Η Μεγκ Γκάρντινερ και εγώ γράψαμε το μυθιστόρημα "Heat 2", το οποίο κυκλοφόρησε ακριβώς όταν γυρίζαμε το "Ferrari". Τα πήγε πολύ καλά. Σκοπεύω να το γυρίσω στη συνέχεια».
Το Deadline αποκάλυψε νωρίτερα φέτος - πριν από τις απεργίες - ότι ο πρωταγωνιστής του «Ferrari» του Μαν, Άνταμ Ντράιβερ, βρισκόταν σε συζητήσεις για να υποδυθεί τον νεαρό Νιλ ΜακΚόλεϊ (ο χαρακτήρας που υποδύθηκε ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στην πρώτη ταινία) στο «Heat 2», με την Warner Bros να βρίσκεται επίσης σε συζητήσεις για να συμμετάσχει.

Κλείσιμο
Όταν τον ρωτήσαμε αν θα μπορούσε να συνεργαστεί ξανά με τον Ντράιβερ, ο Μαν γέλασε και απάντησε: «Ίσως. Δεν μιλάμε ακόμα γι' αυτό. Ας το θέσω αλλιώς: Ο Άνταμ και εγώ τα πηγαίναμε καλά [στο Ferrari]. Έχουμε την ίδια εργασιακή ηθική - η οποία είναι αρκετά έντονη. Συμπαθούμε ο ένας τον άλλον και περάσαμε πολύ καλά δουλεύοντας μαζί καλλιτεχνικά».

Η ταινία «Heat 2» αποτελεί ταυτόχρονα prequel και sequel της πρώτης ταινίας. Η ιστορία ακολουθεί τους ΜακΚόλεϊ, Κρις Σίχερλις(τον οποίο αρχικά υποδύθηκε ο Βαλ Κίλμερ) και Βίνσεντ Χάνα (Αλ Πατσίνο) στα χρόνια που προηγήθηκαν του εγκληματικού έπους στο Λος Άντζελες και εξιστορεί τι συμβαίνει στους επιζώντες χαρακτήρες στα χρόνια μετά.
heat
Ο Αλ Πατσίνο και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στο «Heat»

Η πλοκή μεταφέρει τους αναγνώστες στο Σικάγο του 1988, όταν ο ΜακΚόλεϊ, ο Σίχερλις και η ομάδα των υψηλών ταχυτήτων τους δρουν στη Δυτική Ακτή, στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό και στο Σικάγο. Την ίδια στιγμή, ο Χάνα αναδύεται ως ανερχόμενο αστέρι στο αστυνομικό τμήμα του Σικάγο κυνηγώντας μια συμμορία εισβολέων σε σπίτια.

Μετά τη δημοσίευσή του τον Αύγουστο, το «Heat 2» έγινε το Νο. 1 μπεστ σέλερ των New York Times.

Η πρωτότυπη ταινία του 1995, που γυρίστηκε επίσης με τη Warner Bros, ήταν μια μεγάλη επιτυχία που έκτοτε έχει γίνει ένα κλασικό αστυνομικό έργο με παγκόσμιο φανατικό κοινό.

Το «Ferrari» του Μαν, ένα έργο πάθους δύο δεκαετιών για τον σκηνοθέτη, προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ Βενετίας και θα βγει στις αίθουσες τις ημέρες των Χριστουγέννων μέσω της Neon στις Η.Π.Α.
Ferrari - Official Teaser Trailer (2023) Adam Driver, Penélope Cruz, Shailene Woodley

Ο Ντράιβερ πρωταγωνιστεί με την Πενέλοπε Κρουζ και τη Σέιλιν Γούντλεϊ στην ιστορία της εμμονής του Έντσο Φεράρι να κερδίσει το «Mille Miglia», έναν αγώνα 1.000 μιλίων στην Ιταλία, και την περίπλοκη οικογενειακή του ζωή ανάμεσα σε δύο γυναίκες.

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Το protothema στην Ασκελόν, έληξε το τελεσίγραφο της Χαμάς στους κατοίκους

Άρπαξε ξαφνικά το παιδί και το χτυπούσε με μανία, λέει ο πατέρας του 11χρονου που ξυλοκοπήθηκε από άγνωστο στον Φλοίσβο

O 25χρονος Μίκαελ από τα Πιστιανά Αρτας έκανε τη Στοκχόλμη... Γκόθαμ Σίτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης