Τζον Σίνα: Ζήτησε συγγνώμη από τον Ντουέιν Τζόνσον για τη διαμάχη τους - Παραβίασα την εμπιστοσύνη του

Τζον Σίνα: Ζήτησε συγγνώμη από τον Ντουέιν Τζόνσον για τη διαμάχη τους - Παραβίασα την εμπιστοσύνη του

Ήθελα να κάνω τα πάντα για να πάρω πίσω τον Rock στο WWE, αλλά το έκανα με λάθος τρόπο, είπε ο ηθοποιός

cena_-_johnson
Ο Τζον Σίνα μίλησε για τη διαμάχη του με τον Ντουέιν «The Rock» Τζόνσον πριν από μια δεκαετία και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον θρύλο της πάλης.

Ο 51χρονος Τζόνσον ήταν ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της «Attitude Era» του WWE και βοήθησε να φτάσει η βιομηχανία αθλητικής ψυχαγωγίας σε νέα ύψη τη δεκαετία του 1990 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Ο Τζόνσον, όμως, στράφηκε στην ηθοποιία και έγινε ένας από τους πιο κερδοφόρους ηθοποιούς, κάτι για το οποίο ο 46χρονος Σίνα τον επέκρινε δημοσίως. Συγκεκριμένα, τον κατέκρινε επειδή άφησε πίσω του το WWE και ακολούθησε καριέρα ηθοποιού.
Κλείσιμο
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά την εκδήλωση «Fastlane» του WWE το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, ο Σίνα αναγνώρισε ότι έκανε λάθος που επέκρινε τον Τζόνσον.

Ο Σίνα ρωτήθηκε ότι, δεδομένου ότι ο ίδιος έχει ακολουθήσει ουσιαστικά την ίδια διαδρομή με τον Τζόνσον - από το ρινγκ στις οθόνες του κινηματογράφου και της τηλεόρασης - πώς θα απαντούσε για την κριτική που άσκησε στον Τζόνσον. Τελικά, ο πρώην σταρ του WWE παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος.

«Βλέπω και καταλαβαίνω 100% αυτή την οπτική και αν παρακολουθείτε τι προσπαθώ να κάνω, ειδικά τελευταία, τόσο δημόσια όσο και προσωπικά στον Ντουέιν Τζόνσον, έχω δηλώσει ότι, αν και νόμιζα ότι προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο για τις επιχειρήσεις, το έκανα με λάθος τρόπο», είπε ο Σίνα.

«Παραβίασα την εμπιστοσύνη του και έκανα ισχυρισμούς για την οπτική του, για την οποία δεν γνώριζα τίποτα. Και κατά βάθος, ήμουν θαυμαστής του. Ήθελα τον Rock πίσω [στο WWE]. Ήθελα να κάνω τα πάντα για να πάρω πίσω τον Rock, αλλά το έκανα με λάθος τρόπο, δεν το έκανα με σεβασμό», πρόσθεσε.

«Έπρεπε να φάω λίγο "κράξιμο". Έπρεπε να πω "λυπάμαι και έκανα λάθος", επειδή λυπάμαι και έκανα λάθος, και αυτή είναι μια πολύ ταπεινωτική εμπειρία», δήλωσε ο Σίνα.

Πρόσθεσε ότι «ο Ντουέιν είναι φοβερός τύπος. Είχαμε μια συζήτηση. Μεγαλώσαμε. Μπόρεσα να τον καλωσορίσω στο σπίτι του, το οποίο ήταν σαν μια στιγμή που έκλεισε τον πραγματικό κύκλο».

Ο Σίνα αναφερόταν στην ανταλλαγή απόψεων με τον Rock κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του «Smackdown» στις 15 Σεπτεμβρίου, το οποίο ονομάστηκε κυριολεκτικά από μία από τις ατάκες του Rock.

«Έχεις δίκιο όταν λες ότι οι άνθρωποι λένε τώρα ότι έγινα αυτός που περιφρονούσα. Βλέπω αυτή την προοπτική και την καταλαβαίνω», συμπλήρωσε ο Σίνα.

«Είναι πολύ δύσκολο για τους ανθρώπους που είναι όλοι μέσα στο σύμπαν του WWE να δουν οτιδήποτε άλλο συμβαίνει εκτός από εδώ. Αλλά όλοι έχουμε τους δικούς μας αγώνες, όλοι ζούμε τις δικές μας ζωές. Ήταν μια σπουδαία εμπειρία εκμάθησης από το λάθος μου με τη διαμάχη μου με τον Rock», είπε.

Ο Σίνα επέστρεψε στο σύμπαν του WWE όταν το σωματείο ηθοποιών του SAG-AFTRA απεργούσε, ενώ συνεργάστηκε με το ανερχόμενο αστέρι LA Knight για να νικήσουν τους «The Bloodline» στο Fastlane, δίνοντας στον Σίνα την πρώτη του νίκη σε pay-per-view από το 2018.
Ο Σίνα έχει βάλει την καριέρα του ως ηθοποιός σε παύση τους τελευταίους μήνες, εν μέσω της συνεχιζόμενης απεργίας των ηθοποιών, αν και δεν σκοπεύει να κάνει διπλή δουλειά ως ηθοποιός ή παλαιστής όταν τελειώσει η απεργία.

«Έκανα απολύτως σαφές ότι δεν μπορείς να κάνεις [υποκριτική και πάλη] λόγω της ασφάλισης αστικής ευθύνης», δήλωσε.

«Αν προσπαθούσα να τα συνδυάσω και τα δύο, αυτό θα ήταν πολύ εγωιστικό γιατί θα έβαζα πολλούς ανθρώπους στον κινηματογράφο χωρίς δουλειά αν μου συνέβαινε κάτι», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Ο Σίνα είχε ήδη μια τεράστια χρονιά πριν από την απεργία, πρωταγωνιστώντας στην επιτυχημένη σειρά «Peacemaker», ενώ έπαιξε είχε έναν μικρό ρόλο ως ένας από τους Ken στην «Barbie» και επέστρεψε για το «Vacation Friends 2», ενώ χάρισε τη φωνή του στο «Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem».

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Το protothema στην Ασκελόν, έληξε το τελεσίγραφο της Χαμάς στους κατοίκους

Άρπαξε ξαφνικά το παιδί και το χτυπούσε με μανία, λέει ο πατέρας του 11χρονου που ξυλοκοπήθηκε από άγνωστο στον Φλοίσβο

O 25χρονος Μίκαελ από τα Πιστιανά Αρτας έκανε τη Στοκχόλμη... Γκόθαμ Σίτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης