Τζον Σίνα: Ο ηθοποιός μεταμορφώθηκε σε γοργόνα Ken για την ταινία «Barbie»

Τζον Σίνα: Ο ηθοποιός μεταμορφώθηκε σε γοργόνα Ken για την ταινία «Barbie»

Ο ηθοποιός υποδύεται μία από τις πολλές εκδοχές του Ken που υπάρχουν στη BarbieLand

John_Cena-barbie
Το αφιέρωμα στα παρασκήνια της «Barbie» πρόσφερε μια πρώτη ματιά στον Τζον Σίνα με τη στολή του «Kenmaid».

Ο επαγγελματίας παλαιστής που έγινε ηθοποιός είπε ότι «ξετρελάθηκε με την ιδέα» της ταινίας από τη σκηνοθέτη Γκρέτα Γκέργκουικ, προσθέτοντας ότι πιστεύει ότι η ταινία με πρωταγωνιστές τους Μάργκοτ Ρόμπι και Ράιαν Γκόσλινγκ θα είναι μια ταινία που «θα απολαύσουν όλοι οι θεατές».
«Νομίζω ότι θα είναι μια ταινία που θα προκαλέσει συζήτηση», δήλωσε ο 46χρονος ηθοποιός.

Κλείσιμο
«Και νομίζω ότι θα είναι όμορφα οπτικά ελκυστική. Νομίζω ότι το κοινό θα φύγει με ένα μείγμα απόψεων, το οποίο πιστεύω ότι είναι η μεγαλύτερη μορφή ψυχαγωγίας. Όταν έχεις μια καθολική άποψη για ένα έργο, δεν είναι κακό αυτό, αλλά όταν οι άνθρωποι μπορούν να ξεκινήσουν μια φλογερή συζήτηση για κάτι, νομίζω ότι αυτό είναι καλό», πρόσθεσε.

Ο Σίνα υποδύεται μία από τις διάφορες εκδοχές του Ken, και συγκεκριμένα την εκδοχή του Kenmaid, δηλαδή του Ken που είναι μισός γοργόνα. Η Ντούα Λίπα, η οποία έγραψε και ερμηνεύει το πρώτο single της ταινίας, «Dance the Night», υποδύεται τη Barbie Γοργόνα.

Άλλες Barbie και Ken ενσαρκώνουν η Κέιτ ΜακΚίνον, η Ίσα Ρέι, ο Σιμού Λιου, ο Νκούτι Γκάτουα, ο Κίνγκσλεϊ Μπεν-Αντίρ και ο Σκοτ Έβανς, ανάμεσα σε άλλους.

Ο Σίνα αποκάλυψε προηγουμένως ότι το γεγονός ότι τον επέλεξαν σε αυτή τη ταινία ήταν ένα «ευτυχές ατύχημα», καθώς γύριζε το Fast X ακριβώς απέναντι από την Barbie και πρότεινε τον εαυτό του στην πρωταγωνίστρια και παραγωγό Ρόμπι για έναν cameo ρόλο.

«Δεν έχω ξαναδουλέψει με τη Μάργκοτ», δήλωσε ο Σίνα στο «Today» τον Μάιο.

«Το Fast X γυριζόταν απέναντι από την Barbie και [εκείνη με ρώτησε], "Γιατί δεν κάνεις εσύ την Barbie;», της είπα, "Προσπαθώ!". Και η Μάργκοτ παίρνει πολλές αποφάσεις γι' αυτό και είπα, "Λοιπόν, θα κάνω ό,τι χρειαστείς"», δήλωσε ο Σίνα.

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι η Barbie και το Fast X έχουν πολλούς παραλληλισμούς. Το καστ της Barbie είναι καταπληκτικό. Το καστ του Fast X είναι καταπληκτικό. Ήταν μια ευκαιρία να [πω], "Ει, παιδιά, θα θέλατε να με έχετε αν μπορούσα να κάνω κάτι;"».

Η Barbie έρχεται στις αίθουσες στις 21 Ιουλίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Οι 13 που στηρίζει η ΝΔ για περιφερειάρχες: Αρναουτάκης στην Κρήτη, Στεφανής στο Β. Αιγαίο

«Θες να κάνουμε Situationship;»: Ο νέος τρόπος που κάνουν σχέσεις οι Millenials

H 16χρονη στη Χαλκιδική λίγο πριν πεθάνει ρώτησε αν το φαγητό της περιείχε το συστατικό που ήταν αλλεργική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης