Οριακά γλίτωσε το αποκαλυπτικό ατύχημα η Κιμ Καρντάσιαν στις φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram στις οποίες ποζάρει με ένα μικροσκοπικό σουτιέν μάρκας Gucci και αξίας 17.200 ευρώ (18.000 δολάρια).
«Όλα είναι Gucci» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών η Καρντάσιαν με τον στηθόδεσμο που σχεδίασε ο Αλεσάντρο Μισέλ να λάμπει χάρη στα πετράδια με τα οποία είναι στολισμένος.
Δείτε φωτογραφίες:
Το συγκεκριμένο σουτιέν παρουσιάστηκε στην κολεξιόν του 2019 της Gucci με την Καρντάσιαν να απαθανατίζει τον εαυτός της από κάθε πιθανή και απίθανη γωνία.
Gucci ήταν και τα υπόλοιπα ρούχα που φορούσε η 42χρονη τηλεπερσόνα, η οποία πήρε πόζες για να αναδείξει τις στιλιστικές της επιλογές.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς