Αφορμή ήταν το γεγονός ότι επέλεξε να φορέσει ρούχα, τα οποία έχει σχεδιάσει ο Στέλιος Κουδουνάρης.
Αυτό οδήγησε κάποιες συμπαίκτριές της να τη βαθμολογήσουν αυστηρά, ενώ στη συνέχεια, όταν αποκάλυψε ότι αγόρασε ένα κομμάτι της Ελεάνας, επικράτησε πανικός στο πλατό.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cvxw8lnzywg9)
Ενώ ο Δημήτρης Σκουλός της απηύθυνε τον λόγο, η Αμάντα έβαλε τα κλάματα, ενώ τόνισε: «Θα φοράω ό,τι ρούχο θέλω, όποιου σχεδιαστή θέλω. Εδώ δεν κρίνουμε τον σχεδιαστή, κρίνουμε το στυλ».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εγώ μίλησα για άλλο πράγμα, για το οποίο τοποθετήθηκα. Εδώ δεν κρινόμαστε για τον σχεδιαστή που θα φέρουμε, αλλά κρινόμαστε για το στυλ μας».
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.