Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Είμαι ένας μάλλον βαρετός τύπος και δεν ήθελα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή»

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Είμαι ένας μάλλον βαρετός τύπος και δεν ήθελα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή»

«Η δημοσιότητα σε εκθέτει σε πολλούς κινδύνους, κυρίως ψυχολογικά» πρόσθεσε μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός

ieroklis-mihailidis
Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αναλάβει τον ρόλο του παρουσιαστη, ενώ αποκάλυψε επίσης, τους λόγους που δεν θέλει να μιλά για την προσωπική του ζωή.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, αναφέρθηκε στην παρουσίαση: «Δεν έτυχε να κάνω κάτι μέχρι τώρα, πιο παλιά το είχα αρνηθεί λόγω φόρτου εργασίας».

«Μετά, όταν άρχισα να έχω χρόνο, γιατί δεν είναι τόσο απαιτητικό όσο ένα σίριαλ, νομίζω πως δεν έτυχε», συμπλήρωσε. Όπως εξήγησε στη συνέχεια, οι περισσότερες προτάσεις που είχε δεχτεί αφορούσαν μουσικές εκπομπές.

«Πάντα με ενδιαφέρει η μουσική και είχα πολύ συγκεκριμένες προτάσεις για μουσικές εκπομπές, αλλά δεν υπήρχε ένα κόνσεπτ, που είχα στο μυαλό μου, τόσο ενδιαφέρον για εμένα και για αυτό, δεν το έκανα», εξήγησε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cvtgjxvy39mh)

«Παλαιότερα όμως, έχω κάνει τέτοια πράγματα. Δεν είναι απλώς γνωστά, γιατί τα έχω κάνει πριν κάνω πράγματα, τα οποία έγιναν γνωστά. Οπότε, έχω ένα είδος εμπειρίας. Έχω δουλέψει λίγο και ως πολιτιστικός συντάκτης στο ραδιόφωνο για χρόνια», συμπλήρωσε.

Κλείσιμο
Τέλος, για την προσωπική του ζωή και τον λόγο που την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είπε: «Νομίζω πως είναι αδιάφορο το τι κάνει κάποιος στη ζωή του. Είμαι ένας μάλλον βαρετός τύπος και δεν ήθελα να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Κυρίως ήθελα, όταν ήταν μικρή η κόρη μου, να την προστατεύσω από αυτή τη δημοσιότητα, η οποία σε εκθέτει σε πολλούς κινδύνους, κυρίως ψυχολογικά. Οπότε, δεν υπάρχει λόγος».

«Για το εγγόνι μου δεν έχω κάνει το αντίστοιχο, γιατί με ρωτάνε πολλοί και από τη χαρά μου, εγώ μιλάω συνέχεια για αυτό. Μέχρι εκεί όμως, δεν πρέπει να το παρακάνω», πρόσθεσε κλείνοντας.

Ειδήσεις σήμερα:

Απείλησαν με σουγιά μαθήτρια σε εργαστήριο σχολείου στο Ηράκλειο και της έσκισαν τη φόρμα


Ολάζουον για Αντετοκούνμπο: «Ακόμα ψάχνει τρόπους να βελτιώνει το παιχνίδι του, αυτό λέει πολλά για εκείνον»


Φίλης κατά Κασσελάκη: Είναι κάτι μεταξύ Πέπε Γκρίλο και Τραμπ, τον ψήφισαν όσοι δεν έχουν σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης