Αχιλλέας-Ανδρέας: Ποια είναι η Ιζαμπέλα που έχει κλέψει την καρδιά του εγγονού του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Αχιλλέας-Ανδρέας: Ποια είναι η Ιζαμπέλα που έχει κλέψει την καρδιά του εγγονού του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

«Δύο χρόνια χαράς και γέλιου», αναφέρει η λεζάντα στο Instagram του γιου του Παύλου Γλύξμπουργκ που πληροφορεί τους ακολούθους ότι οι δύο νεαροί είναι αχώριστοι επί δύο χρόνια

teos_prigkipas_axilleas_andreas
Τα βέλη του έρωτα έχουν χτυπήσει τον 23χρονο Αχιλλέα - Ανδρέα, έναν εκ των τριών υιών της Μαρί Σαντάλ και του συζύγου της Παύλου. O νεαρός γιος του Παύλου απολαμβάνει τον έρωτά του με μια καστανή καλλονή. Η αγαπημένη του δεν είναι όποια κι όποια, όπως επισημαίνει η εφημερίδα «Βild». Ο εγγονός του τέως βασιλιά της Ελλάδας, Κωνσταντίνου, έχει πάνω από μισό εκατομμύριο followers στο Instagram. Ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη όταν δεν γυρίζει το κόσμο.

Ο πρίγκιπας Αχιλλέας-Ανδρέας του Σλέσβιχ-Χόλσταϊν-Σόντερμπουργκ-Γλύξμπουργκ, όπως είναι η επίσημος τίτλος του, δεν διστάζει να ανεβάσει στα social media στιγμές από την προσωπική του ζωή. Ποζάρει με casual ντύσιμο και απολαμβάνει τη ζωή που ονειρεύονται πολλοί νέοι στην ηλικία του.



Ο νεαρός αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης το 2019 και εμφανίζεται συχνά στο πλευρό των αδερφών του.
Το 2018, το «Paper Magazine» δημοσίευσε φωτογραφίες από ένα γύρισμα με τον Αχιλλέα-Ανδρέα, τον αδελφό του Κωνσταντίνο-Αλέξιο και την αδερφή του Ολυμπία, ντυμένοι και οι τρεις κομψά και casual στον οίκο υψηλής ραπτικής Dior.

«Όταν παίρνω αποφάσεις, σκέφτομαι πάντα την οικογένειά μου και την ιστορία μας. Είναι σημαντικό να μην χαλάσουμε την εικόνα που πρεσβεύουμε», είχε δηλώσει ο Αχιλλέας - Ανδρέας. Ο πατέρας του, Παύλος, παντρεύτηκε τη Μαρί-Σαντάλ Μίλερ, κόρη του πάμπλουτου Βρετανού επιχειρηματία Ρόμπερτ Γουόρεν Μίλερ, στο Λονδίνο το καλοκαίρι του 1995.

Η επταμελής οικογένεια φαίνεται να διατηρεί άριστες σχέσεις μεταξύ τους. Τουλάχιστον αυτό υποδηλώνουν οι διάφοροι λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - ειδικά αυτός της μητέρας του Αχιλλέα-Ανδρέα, Μαρί-Σαντάλ - στους οποίους δημοσιεύονται τακτικά κοινές φωτογραφίες.

Κλείσιμο

Στον δικό του λογαριασμό στο Instagram, ο νεαρός Αχιλλέας - Ανδρέας ανεβάζει πληροφορίες για την πολυτελή καθημερινότητά του.
Στα διεθνή ταξίδια και σε πάρτι που εμφανίζεται είναι πάντα καλοντυμένος επιλέγοντας ρούχα κατάλληλα για την περίσταση που έχουν ... βασιλικό στυλ. Τα τελευταία χρόνια, ο Αχιλλέας - Ανδρέας διατηρεί σχέση με την Aμερικανοβρετανίδα φωτογράφο, DJ και μοντέλο, Isabella Massenet. Η μητέρα της είναι η ιδρύτρια της Net-a-Porter, Natalie Massenet.

Ο νεαρός γόνος έτσι όπως φαίνεται κυρίως από τα κοινωνικά δίκτυα, προσπαθεί να κρατήσει τη σχέση τους -σχετικά- μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν ανεβάσει μαζί φωτογραφίες στα social media.

Στις πιο πρόσφατες αναρτήσεις του, ο Αχιλλέας - Ανδρέας δημοσιοποίησε ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου το ζευγάρι φαίνεται χαμογελαστό πάνω σε μηχανή. «Δύο χρόνια χαράς και γέλιου», αναφέρει η λεζάντα που πληροφορεί τους ακολούθους ότι οι δύο νεαροί είναι αχώριστοι επί δύο χρόνια. Ο Αχιλλέας- Ανδρέας γεννήθηκε το 2000 στη Νέα Υόρκη.


Μεγάλωσε στην Αγγλία και είναι ο μικρότερος αδελφός της Μαρίας - Ολυμπίας, μοντέλο και κοσμική προσωπικότητα. Του αρέσει το δράμα και η υποκριτική. Κατάφερε σε ηλικία μόλις 15 ετών, να πάρει έναν μικρό ρόλο το 2017 στη σαπουνόπερα «The Bold and the Beautiful» (Τόλμη και Γοητεία).

Στους ηθοποιούς που θαυμάζει συμπεριλαμβάνονται οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Μπραντ Πιτ τους οποίους έχει ως πρότυπο για να μπορέσει, όπως λέει, να εδραιωθεί στη «μικρή οθόνη». Η 22χρονη κοπέλα του Αχιλλέα είναι η κόρη της Natalie Massenet, η οποία διευθύνει την Imaginary Ventures που επενδύει στην Glossier και στο Skims της Kim Kardashian αλλά και ιδρύτρια του Net -a-Porter, ενός designer fashion portal που έφερε επανάσταση στον κλάδο της μόδας το 2000, που μέχρι την εμφάνισή του δεν υπήρχε  online προορισμός για fashion ρούχα. H Ιsabella έχει δύο αδέρφια, την Ava και τον Jet.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό της στο Ιnstagram, εκτός από DJ , είναι κυρίως μοντέλο με ενεργό συμβόλαιο στην IMG Models, το ίδιο πρακτορείο που εκπροσωπεί τις Gigi και Bella Hadid, Karlie Kloss και Gisele Bündchen. Οι εμφανίσεις της πολλές, με αξιοσημείωτη την καμπάνια ρολογιών του οίκου Chanel το 2022.





Ειδήσεις σήμερα:

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες μέχρι την Πέμπτη - Επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου για την κακοκαιρία Elias

New York Times για την Ελλάδα: Ανθεί μετά από μία δεκαετία, είναι από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες της Ευρώπης


Κασσελάκης μετά τη συνάντηση με τον Τσίπρα: Τον τιμώ, ελπίζω να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης