Κάτια Δανδουλάκη για τη ζήλεια: «Από τη στιγμή που διαπίστωνα ενδιαφέρον που δεν απευθυνόταν σε μένα, γύριζα την πλάτη»

Κάτια Δανδουλάκη για τη ζήλεια: «Από τη στιγμή που διαπίστωνα ενδιαφέρον που δεν απευθυνόταν σε μένα, γύριζα την πλάτη»

«Άλλωστε πώς είναι δυνατόν να εμποδίσεις κάποιον που θέλει να ζήσει έναν νέο έρωτα ή τουλάχιστον έτσι νομίζει;» ανέφερε η ηθοποιός

katia_dandoulaki__1_
Η Κάτια Δανδουλάκη επιστρέφει τη φετινή τηλεοπτική σεζόν συμμετέχοντας στη σειρά, «Πανθέοι», και με αφορμή αυτή την επιστροφή έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλέραμα».

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο θέμα της ζήλειας στις προσωπικές της σχέσεις.

Σχετικά με το αν νιώθει μια τρυφερότητα με τους νέους ανθρώπους, η ηθοποιός απάντησε: «Ίσως γιατί δεν γνώρισα ποτέ στη ζωή μου τι σημαίνει ζήλια. Δεν το ξέρω αυτό το συναίσθημα. Είναι ο άλλος πιο όμορφος από μένα; Μπράβο, είναι υπέροχο αυτό! Είναι πιο ταλαντούχος; Θα υποκλιθώ στο ταλέντο του. Νομίζω πως η έλλειψη ζήλιας με έχει βοηθήσει πολύ ως άνθρωπο στην πορεία των χρόνων μου».

«Με μένα, λοιπόν, συμβαίνει κάτι μαγικό που με έχει, νομίζω, γλιτώσει από πολλά δεινά. Όταν έβλεπα να θαυμάζουν τον άνθρωπο που ήμουν μαζί, εγώ χαιρόμουν και καμάρωνα! Όταν όμως ερχόταν η στιγμή που διαπίστωνα πως αυτός ανταποκρινόταν σοβαρά ή ενδιαφερόταν πραγματικά για κάτι άλλο, τότε, ταυτοχρόνως, εγώ… αποσυρόμουν. Απέσυρα το ενδιαφέρον μου ως προς αυτόν χωρίς ζήλιες, χωρίς δράματα, με ευγνωμοσύνη για όσα έζησα μαζί του», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Κλείσιμο
«Άλλωστε πώς είναι δυνατόν να εμποδίσεις κάποιον που θέλει να ζήσει έναν νέο έρωτα ή τουλάχιστον έτσι νομίζει; Εγώ δεν καθόμουν να εξετάσω αν έτσι νόμιζε. Από τη στιγμή που διαπίστωνα ενδιαφέρον που δεν απευθυνόταν σε μένα, γύριζα την πλάτη. Και έπειτα έκλεινα για πάντα την πόρτα πίσω μου – και δεν ξαναγύριζα ποτέ. Δεν ξαναγύρισα ποτέ», ανέφερε στο τέλος η Κάτια Δανδουλάκη.

Ειδήσεις σήμερα:

Πήραμε την επενδυτική βαθμίδα - Ο Οίκος DBRS αναβάθμισε την ελληνική οικονομία στο ΒΒΒ

Μαρόκο: Ισχυρός σεισμός 6,9 βαθμών στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας - Δείτε βίντεο

Λάρισα: Αυτοψία στη γέφυρα δίπλα από την κοίτη του Πηνειού, αναχώματα στήνουν οι κάτοικοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης