Κέβιν Κόστνερ: Η πρώην σύζυγός του καλείται να πληρώσει τα δικαστικά του έξοδα

Κέβιν Κόστνερ: Η πρώην σύζυγός του καλείται να πληρώσει τα δικαστικά του έξοδα

Η είδηση έρχεται αφού ο δικαστής αποφάσισε τη μείωση της διατροφής που θα πρέπει να της δίνει ο διάσημος ηθοποιός

costner_8898
Η δικαστική υπόθεση δεν εξελίσεται καλά για την Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ, η οποία μόλις διατάχθηκε να πληρώσει μέρος των δικαστικών εξόδων του εν διαστάσει συζύγου της, Κέβιν Κόστνερ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six.

Εν μέσω της επίμαχης δικαστικής διαμάχης του ζευγαριού για το διαζύγιο, οι δικηγόροι του Κόστνερ ρώτησαν την Μπαουμγκάρτνερ αν κατάλαβε τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου που υπέγραψε πριν πουν το «ναι» τον Σεπτέμβριο του 2004.

Μετά από πολλά μπρος-πίσω, η Μπαουμγκάρτνερ και οι δικηγόροι της δήλωσαν ουσιαστικά ότι δεν κατάλαβαν τη λέξη «καταλαβαίνω».

Σύμφωνα με το TMZ, η δοκιμασία αυτή κατέληξε να κοστίσει στον Κόστνερ 14.237,50 δολάρια, τα οποία η Μπαουμγκάρτνερ αναμένεται τώρα να καταβάλει εξ ολοκλήρου.
Κλείσιμο
Αν και όλα τα σημάδια αρχικά έδειχναν ότι η πρώην σχεδιάστρια τσαντών ετοιμάζεται να αμφισβητήσει το προγαμιαίο συμβόλαιο, δεν είναι σαφές αν θα το κάνει.
Αν το κάνει και χάσει, το πρακτορείο της «Page Six» ισχυρίζεται ότι θα πρέπει να καλύψει τα νομικά έξοδα του ηθοποιού για την υπεράσπιση του συμβολαίου.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Κόστνερ πέτυχε μια σημαντική νίκη, καθώς ο δικαστής του Λος Άντζελες που επέβλεπε την υπόθεση ενέκρινε το προτεινόμενο ποσό διατροφής του, μειώνοντας έτσι τις πληρωμές της Μπαουμγκάρτνερ περισσότερο από το μισό.

Ο Κόστνερ δίνει πλέον στην Μπαουμγκάρτνερ 63.209 δολάρια το μήνα για τα τρία παιδιά τους, αντί για 129.755 δολάρια που πλήρωνε πριν.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Στο στόχαστρο και το Λιμενικό για τον θάνατο του Αντώνη που τον έσπρωξαν από το Blue Horizon

Νεαρός Ουκρανός σκότωσε το ζευγάρι Αμερικανών που τον υιοθέτησε από ορφανοτροφείο στη χώρα του

Κύμα διαμαρτυριών για τη συναυλία των Imagine Dragons στο ΟΑΚΑ εν μέσω σφοδρής καταιγίδας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης