Κέβιν Κόστνερ: Το δικαστήριο αποφάσισε τη διατροφή που θα πληρώνει στην πρώην γυναίκα του

Κέβιν Κόστνερ: Το δικαστήριο αποφάσισε τη διατροφή που θα πληρώνει στην πρώην γυναίκα του

Η Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ ζητούσε πάνω από 248 χιλιάδες δολάρια διατροφή μηνιαίως από τον ηθοποιό

costner_-_wife__1_
Δεν έχει τέλος η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Κέβιν Κόστνερ και την εν διαστάσει σύζυγό του, Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ, η οποία ζητούσε πάνω από 248 χιλιάδες δολάρια διατροφή από τον ηθοποιό.

Ωστόσο, δικαστήριο στην Καλιφόρνια αποφάσισε και οι δύο πρώην σύζυγοι κατέληξαν σε μία συμφωνία.

Μετά από τις «παράλογες» κατά τον Χολιγουντιανό σταρ απαιτήσεις της πρώην γυναίκας του, ο Κόστνερ αποφασίστηκε να πληρώνει στην Μπαουμγκάρτνερ κάθε μήνα, 63.209 δολάρια.

«Τα παιδιά πρέπει να λαμβάνουν διατροφή ανάλογη με τον πλούτο του Κέβιν»
Η μεριά της Μπαουμγκάρτνερ υποστήριξε ότι οι λόγοι που ζητά «φουσκωμένη» διατροφή αφορούσαν «
πολύ περισσότερα» από τα υλικά πράγματα.
«Είναι μια εμπειρία», είπε στο δικαστήριο, σύμφωνα με το People, πριν περιγράψει το σπίτι της οικογένειας ως «κοινότητα».

Η Μπαουμγκάρτνερ συνέχισε: «Δημιουργούμε ό,τι μπορούμε να ονειρευτούμε εδώ μέσα».

Αρχικά, η Μπαουμγκάρτνερ ζήτησε 175.057 δολάρια μηνιαίως για διατροφή, ποσό που ήταν κατά 46.000 δολάρια και πλέον αυξημένο από τα 129.000 δολάρια που λαμβάνει σήμερα από τον 68χρονο Κόστνερ.

Ωστόσο, ο Ράιντελ δήλωσε στην εναρκτήρια αγόρευσή του ότι μειώνουν το αιτούμενο ποσό σε 161.592 δολάρια μηνιαίως, μετά την τελευταία εκτίμηση ενός δικαστικού λογιστή.

Το νέο ποσό εξακολουθεί να είναι σημαντικά υψηλότερο από την πρόταση του Κόστνερ για 60.000 δολάρια μηνιαίως, την οποία πρότειναν οι δικηγόροι του κατά τη διάρκεια της ακρόασης.

Απευθυνόμενη στο αίτημά της για αύξηση, η μητέρα τριών παιδιών ισχυρίστηκε ότι χρειάζεται περισσότερα χρήματα προκειμένου τα παιδιά τους να «ζουν έναν τρόπο ζωής σχετικά συγκρίσιμο με αυτόν που απολαμβάνουν όταν είναι με τον πατέρα τους», σύμφωνα με το υπόμνημα που έχει στην κατοχή του το Us Weekly.

«Η δικαστική απόφαση πρέπει να επιτρέπει στα παιδιά να λαμβάνουν διατροφή σε επίπεδο ανάλογο με τον σημαντικό πλούτο του Κέβιν, ακόμη και αν αυτό το επίπεδο διατροφής βελτιώνει επίσης το βιοτικό επίπεδο της Κριστίν», υποστήριξε η νομική της ομάδα.

Σύμφωνα με την Μπαουμγκάρτνερ, αυτό το «βιοτικό επίπεδο» θα πρέπει να περιλαμβάνει ένα «ανάλογο σπίτι» με το σπίτι του διάσημου ηθοποιού αξίας 145 εκατομμυρίων δολαρίων και «πολυτελείς διακοπές» με ιδιωτικά αεροπλάνα.
«Επειδή τα παιδιά πετούν με ιδιωτικά αεροσκάφη για να κάνουν πολυτελείς διακοπές όταν βρίσκονται με τον πατέρα τους, ο Οικογενειακός Κώδικας υπαγορεύει ότι ο Κέβιν θα πρέπει να καταβάλλει επαρκή διατροφή στην Κριστίν, ώστε τα παιδιά να μπορούν να πηγαίνουν σε συγκρίσιμες διακοπές όταν βρίσκονται μαζί της», ανέφεραν οι δικηγόροι της στο υπόμνημα.

Ο Κόστερ υποστήριξε ότι η αύξηση της πληρωμής είναι περιττή, επικαλούμενος τα πιθανά οικονομικά οφέλη από το φερόμενο νέο ειδύλλιο της Μπαουμγκάρτνερ και την τρέχουσα συμφωνία τους ύψους 129.000 δολαρίων το μήνα.

Κατά τη διάρκεια της δικαστικής ακρόασης, ο Κόστνερ ισχυρίστηκε ότι ο νέος σύντροφος της Μπαουμγκάρτνερ της έδωσε πρόσφατα 20.000 δολάρια σε μετρητά.

Ενώ οι καταθέσεις δεν κατονομάζουν το άτομο, πηγές δήλωσαν στο πρακτορείο ότι ο ηθοποιός πιστεύει ότι βγαίνει με τον στενό του φίλο Τζος Κόνορ, ο οποίος εντοπίστηκε να κάνει διακοπές με την Μπαουμγκάρτνερ τον Ιούλιο.

Ωστόσο, πηγές που συνδέονται με τους δύο αρνήθηκαν οποιαδήποτε ρομαντική σχέση εκείνη την εποχή.

Σύμφωνα με το People, η Μπαουμγκάρτνερ και ο δικηγόρος της αρνήθηκαν και πάλι ότι έβγαινε με τον Κόνορ όταν πήγε στο εδώλιο.

Η Μπαουμγκάρτνερ - η οποία μοιράζεται τους γιους Κέιντεν και Χέις, καθώς και τη Γκρέις, 13, με τον ηθοποιό - κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά από 18 χρόνια γάμου την 1η Μαΐου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης