Κέβιν Κόστνερ: Ήμουν πιστός στη γυναίκα μου, δεν ξέρω αν ήταν εκείνη σε μένα

Κέβιν Κόστνερ: Ήμουν πιστός στη γυναίκα μου, δεν ξέρω αν ήταν εκείνη σε μένα

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ του πρώην ζευγαριού συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον

Christine_Baumgartner-Kevin_Costner
Ο Κέβιν Κόστνερ φέρεται να αποκάλυψε σε πρόσφατα νομικά έγγραφα ότι δεν απάτησε ποτέ τη σύζυγό του, Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ, αλλά δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το αν εκείνη δεν είχε εξωσυζυγικές σχέσεις.

Η αποκάλυψη αυτή έρχεται εν μέσω μιας συνεχιζόμενης νομικής διαμάχης μεταξύ του 68χρονου σταρ και της 49χρονης συζύγου του σχετικά με οικονομικά θέματα και τη διατροφή των παιδιών στο πλαίσιο της διαδικασίας διαζυγίου τους.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με το People, τα δικαστικά τεκμήρια που παρουσιάστηκαν πρόσφατα, περιλαμβάνουν τις απαντήσεις του Κέβιν σε ερωτήσεις των νομικών εκπροσώπων της πρώην συζύγου του. Οι ερωτήσεις αυτές περιστρέφονται γύρω από οικονομικές συναλλαγές που συνδέονται με τυχόν εξωσυζυγικές ερωτικές εμπλοκές. Στις απαντήσεις του, ο Κέβιν αρνείται ότι είχε εμπλακεί σε εξωσυζυγικές σχέσεις και αναφέρει ότι δεν είναι σίγουρος για το αν η Κριστίν είχε τέτοιες σχέσεις. Αναφέρει συγκεκριμένα ότι δεν έχει σαφή γνώση σχετικά με το αν είχε εξωσυζυγικές ερωτικές σχέσεις πριν από τον χωρισμό τους, και αν ναι, αν χρησιμοποίησε τα χρήματά του ή αν πραγματοποίησε έξοδα που σχετίζονται με αυτές τις σχέσεις, σε πιστωτικές κάρτες που πλήρωνε ο ίδιος.

shutterstock_1412147969

Αντιδρώντας σε αυτό το αίτημα παροχής πληροφοριών, η νομική ομάδα του Κέβιν εξέφρασε αντιρρήσεις. Υποστηρίζουν ότι το αίτημα είναι άσχετο με τα κεντρικά ζητήματα της δικαστικής υπόθεσης και αποσκοπεί κυρίως στην παρενόχληση, την επιβάρυνση και τη δημιουργία περιττών επιπλοκών. Θεωρούν επίσης ότι το αίτημα είναι υπερβολικά ευρύ τόσο ως προς τη χρονική περίοδο, όσο και ως προς το αντικείμενο.

Η διαδικασία διαζυγίου κινήθηκε από την Μπαουμγκάρτνερ τον Μάιο, τερματίζοντας τον 18χρονο γάμο τους. Μετά τον χωρισμό, ένας κοινός φίλος ενημέρωσε το Page Six ότι ο διάσημος ηθοποιός αιφνιδιάστηκε από την απόφαση της Κριστίν να πάρει διαζύγιο και ότι δεν εμπλέκεται σε καμία απιστία. Η ίδια πηγή ανέφερε ότι ο Κέβιν παραμένει αφοσιωμένος στην Κριστίν και τα παιδιά τους, εκφράζοντας την προθυμία του να τα ξαναβρούν.
shutterstock_375903115

Μετά τον χωρισμό, έχουν εμπλακεί σε διάφορες νομικές διαμάχες, συμπεριλαμβανομένης μιας μάχης για την κηδεμονία. Τον Ιούλιο, επιτεύχθηκε μια λύση σχετικά με τις πληρωμές διατροφής των παιδιών, η οποία όριζε ότι ο Κόστνερ θα καταβάλλει περίπου 129.000 δολάρια μηνιαίως για τη διατροφή των τριών παιδιών τους.

Παρά την απόφαση αυτή για τη διατροφή των παιδιών, το πρώην ζευγάρι συνεχίζει να αμφισβητεί τους όρους του διαζυγίου του.

Φωτογραφία: Invision/AP / Shutterstock


Πληροφορίες για την Περιφέρεια Αττικής: Οι πρώτες υποψηφιότητες του Νίκου Χαρδαλιά

Η αποθεωτική υποδοχή του Τεντόγλου στο ξενοδοχείο και η μπύρα με την Ντρισμπιώτη - Δείτε βίντεο

Μυστήριο με τις «επισκευές» που ανέφερε η αεροσυνοδός του Πριγκόζιν - Υπήρξε παραβίαση ασφαλείας στο Embraer;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης