Νάταλι Πόρτμαν: Εθεάθη με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μπέντζαμιν Μίλιπεντ

Νάταλι Πόρτμαν: Εθεάθη με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μπέντζαμιν Μίλιπεντ

Ο Μίλιπεντ φέρεται ότι απάτησε την ηθοποιό με μια 25χρονη γυναίκα

natalie_portman_-_husband
Η Νάταλι Πόρτμαν και ο Μπέντζαμιν Μίλιπεντ απαθανατίστηκαν ξανά μαζί στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2023 την Κυριακή, 20 Αυγούστου, μετά την φερόμενη απιστία του Μίλιπεντ και τα δημοσιεύματα που ακολούθησαν κάνοντας λόγο για χωρισμό του ζευγαριού.

Το πρώην ζευγάρι βρίσκονταν στο ματσ μαζί με τον 12χρονο γιο τους, Άλεφ, ενώ παρακολουθούσαν την Αγγλική και Ισπανική ομάδα να αγωνίζονται για το τρόπαιο, στο Stadium Australia στο Σίδνεϊ.

Η σπάνια έξοδος της οικογένειας έρχεται δύο μήνες αφότου πηγές δήλωσαν στο Page Six ότι η Πόρτμαν ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της είχε σχέση με μια 25χρονη γυναίκα, την Καμίλ Ετιέν, μια ακτιβίστρια για το περιβάλλον.
Κλείσιμο
Η πηγή σημείωσε ότι το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2012, χώρισε πέρυσι, αλλά συνέχισε να δουλεύει πάνω στον γάμο του.

«Δεν έχουν χωρίσει και προσπαθούν να βρουν μια λύση», αποκάλυψε η πηγή. «Ο Μπεν κάνει ό,τι μπορεί για να καταφέρει τη Νάταλι να τον συγχωρέσει. Την αγαπάει και την οικογένειά τους».

Αφού έγινε γνωστή η είδηση της υποτιθέμενης απιστίας, η Πόρτμαν εθεάθη χαμογελαστή σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στο Παρίσι.

Αργότερα την ίδια εβδομάδα, φωτογραφήθηκε στο Ρολάν Γκαρός με τη βέρα της ακόμα στο αριστερό της χέρι. Ωστόσο, η βέρα έλειπε από το χέρι της κατά την 11η επέτειο του γάμου της νωρίτερα αυτόν τον μήνα.
Το Us Weekly ανέφερε στις 7 Αυγούστου ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει.

«Αφού βγήκε η είδηση της σχέσης του, προσπαθούν να δουλέψουν πάνω στο γάμο τους, αλλά προς το παρόν βρίσκονται σε ρήξη», υποστήριξε πηγή στο περιοδικό.

Η Πόρτμαν άρχισε να βγαίνει με τον Μίλιπεντ το 2009, αφού γνωρίστηκαν στο πλατό της ταινίας «Black Swan».

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τρία χρόνια αργότερα στο Big Sur της Καλιφόρνια, ενώ το 2011 και το 2017 υποδέχτηκαν τον Άλεφ και την Αμάλια αντίστοιχα.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στην Αλεξανδρούπολη: Εκκενώνονται ακόμα 8 οικισμοί, ανησυχία για αποθήκες πυρομαχικών

Φωτιές: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες σε Ροδόπη, Καβάλα, Κύθνο, Εύβοια και Βοιωτία

Τούρκος οδηγός σπάει τις μπάρες διοδίων στον Λαγκαδά με ιλιγγιώδη ταχύτητα, βγάζει χαλάκι να προσευχηθεί και επιτίθεται σε πυροσβέστες - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης