Κέβιν Κόστνερ: Η πρώην σύζυγός του τον κατηγορεί ότι απέκρυψε στοιχεία για τα οικονομικά του

Κέβιν Κόστνερ: Η πρώην σύζυγός του τον κατηγορεί ότι απέκρυψε στοιχεία για τα οικονομικά του

Το πρώην ζευγάρι έχει μπλεκεί σε μια νομική μάχη σχετικά με τους όρους του διαζυγίου του

kevin_costner_-_wife
Η εν διαστάσει σύζυγος του Κέβιν Κόστνερ, Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ, τον κατηγόρησε ότι αποκρύπτει στοιχεία για τα οικονομικά του, καθώς η πικρή μάχη για το διαζύγιό τους συνεχίζεται.

Ο δικηγόρος της Μπαουμγκάρτνερ ζήτησε από το δικαστήριο να επιδείξει ο ηθοποιός έγγραφα που σχετίζονται με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, σύμφωνα με μια κατάθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνιας τη Δευτέρα και την οποία εξασφάλισε το People.

Ο δικηγόρος ισχυρίζεται ότι ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ κωλυσιεργεί, καθώς δεν αποκαλύπτει πληροφορίες ενόψει της προγραμματισμένης ακρόασης για τη διατροφή των παιδιών τους την επόμενη εβδομάδα.

Το ζευγάρι, που μοιράζεται τους γιους Κέιντε, Χέις και την κόρη Γκρέις έχει εμπλακεί σε ένα νομικό μπρος-πίσω, από τότε που η Μπαουμγκάρτνερ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου την 1η Μαΐου μετά από 18 χρόνια γάμου.
Κλείσιμο
Από τότε που κατέθεσε την αίτηση για να τερματίσει την άτυχη ένωσή τους, η Μπαουμγκάρτνερ αναγκάστηκε να εκκενώσει την πολυτελή έπαυλη του Κόστνερ, αφού αρχικά αρνήθηκε να υποχωρήσει.

Της επιδικάστηκε προσωρινά 129.755 δολάρια μηνιαίως ως διατροφή, πολύ χαμηλότερα από το αρχικό της αίτημα για 248.000 δολάρια μηνιαίως.

Η μητέρα τριών παιδιών δικαιούται επίσης 1,5 εκατομμύριο δολάρια βάσει των όρων του προγαμιαίου συμβολαίου τους, ενώ ο Κόστνερ πρέπει να καταβάλει 200.000 δολάρια για δικηγορικές αμοιβές και 100.000 δολάρια για δικαστικά έξοδα.

«(Ο Κέβιν) έχει ζητήσει πολυήμερη αποδεικτική ακρόαση σχετικά με το αίτημα της (Κριστίν) για τη διατροφή του παιδιού, κατά την οποία το Δικαστήριο θα λάβει στοιχεία σχετικά με την ακαθάριστη ταμειακή ροή του (Κέβιν) που είναι διαθέσιμη για τη στήριξη και το αναμενόμενο μελλοντικό εισόδημα», έγραψε ο δικηγόρος της Μπαουμγκάρτνερ, σύμφωνα με το πρακτορείο.

«(Ο Κέβιν) ζήτησε επίσης δίκη για να προσδιοριστεί η εγκυρότητα της προγαμιαίας συμφωνίας των μερών, το ασυμβίβαστο της οποίας θα εξαρτηθεί από την ανάλυση του τρόπου με τον οποίο οι όροι της εν λόγω συμφωνίας συγκρίνονται με την παρούσα οικονομική πραγματικότητα των μερών».

«Το Δικαστήριο θα πρέπει να λάβει αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με τις συνθήκες αυτές για να προβεί στη διαπίστωσή του. Ωστόσο, η (Κριστίν) δεν θα είναι σε θέση να παρουσιάσει οποιαδήποτε αποδεικτικά στοιχεία που ο (Κέβιν) έχει επιλέξει να αποκρύψει από την ανακάλυψη», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Από την πλευρά του, οι δικηγόροι του Κόστνερ αντιτάχθηκαν στην παροχή των ζητούμενων πληροφοριών, χαρακτηρίζοντας την κατάθεση «επαχθή, καταπιεστική και ενοχλητική».

«Το αίτημα αυτό ζητά έγγραφα που δεν είναι συναφή, δεδομένου ότι τα μέρη συνήψαν προγαμιαίο σύμφωνο που περιέχει περιορισμό στη συζυγική διατροφή και προβλέπει ότι όλα τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του γάμου θα αποτελούν χωριστή περιουσία του συζύγου που κερδίζει το εισόδημα και δεν προβλέπει καμία κοινή περιουσία», έγραψε ο δικηγόρος της Μπαουμγκάρτνερ.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στη Βοιωτία: Μεγάλο το πύρινο μέτωπο - Ελπίδα τα εναέρια μέσα

Πάρνηθα: «Έκρηξη» φωτιάς έφερε την αναζωπύρωση - Μάχη να μην περάσει στους Θρακομακεδόνες

Η καταιγίδα «Φραγκλίνος» σάρωσε τη Δομινικανή Δημοκρατία - Ένας νεκρός και ζημιές σε εκατοντάδες σπίτια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης