Στη σχέση του με τον Μηνά Χατζησάββα αλλά και την εγγύτητα που εξακολουθεί να νιώθει μαζί του ακόμα και σήμερα, χρόνια μετά τον θάνατο του, αναφέρθηκε ο Κώστας Φαλελάκης σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν».
Για το αν φυλάει την τέφρα του Μηνά Χατζησάββα στο σπίτι του, ο ηθοποιός ανέφερε: «Είναι πολύ μακάβριο κάτι τέτοιο. Η τέφρα του Μηνά είναι σκορπισμένη στο κτήμα της αδελφής του, στα Πολιτικά Ευβοίας, που του άρεσε πολύ όπως σου ανέφερα. Ο Μηνάς δεν υπάρχει πουθενά κι έτσι αναγκάζομαι κάθε φορά που τον χρειάζομαι, που μου λείπει να τον επινοώ. Όταν τον χρειάζομαι, υπάρχει αυτούσιος και ολόκληρος, συνδιαλέγεται μαζί μου… Με αγαπάει, όπως τον αγαπάω κι εγώ».
Και συνέχισε λέγοντας: «Είμαι άθεος, όπως ήταν και ο Μηνάς. Δεν πιστεύω σε τίποτα μεταφυσικό και μεταθανάτιο, όμως κάποιες αισθήσεις που είναι άυλες μένουν και είναι ο λόγος που πιστεύω ότι υπάρχω στη ζωή. Αυτό που θέλω να σου πω είναι πως η παρουσία του Μηνά είναι πιο παρούσα από ποτέ. Η αγάπη μπορεί να είναι άυλη έννοια, αλλά δημιουργεί ένα μεγάλο εκτόπισμα στην πραγματικότητα. Επομένως είναι ύλη, η οποία εξακολουθεί να υφίσταται. Αυτό το εκτόπισμα το νιώθω και ήταν από τις αιτίες που εξακολουθώ να είμαι στη ζωή».
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.