Δεν είναι ξεκάθαρο αν η Σπίαρς αναφερόταν σε κάποιον συγκεκριμένο, αλλά σίγουρα πέρασε το μήνυμα που ήθελε εν μέσω του διαζυγίου της με τον επί 14 μήνες σύζυγό της, Σαμ Ασγκάρι.
Η τραγουδίστρια δημοσίευσε επίσης ένα επανεπεξεργασμένο βίντεο με την ίδια να φοράει εσώρουχα, να στροβιλίζεται και να χορεύει, το οποίο είχε αρχικά δημοσιευτεί στον λογαριασμό της, πριν ο Ασγκάρι καταθέσει αίτηση διαζυγίου.
Το εν διαστάσει ζευγάρι έχει προγαμιαίο συμβόλαιο που αποκλείει την Σπίαρς από το να δώσει στον Ασγκάρι έστω και μια δεκάρα από την περιουσία της.
Από τότε που κυκλοφόρησε η είδηση του διαζυγίου τους, η τραγουδίστρια έχει ανεβάσει διάφορα ασυνήθιστα βίντεο στο Instagram, συμπεριλαμβανομένου ενός βίντεο στο οποίο ποζάρει γυμνή στο κρεβάρι και ένα άλλο στο οποίο ένας άντρας γλείφει το πόδι της.
Δυναμική παρουσία στο Delphi Economic Forum – Αναδείχθηκε ο ρόλος ενός διαχρονικού κλάδου και το ισχυρό αποτύπωμά του σε δημόσια έσοδα, παραγωγή και απασχόληση.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.