Λίγες ημέρες μετά τον χωρισμό τηςΜπρίτνεϊ Σπίαρςαπό τον Σαμ Ασγκάρι, η σταρ δείχνει πως δεν «πέφτει» και φροντίζει να διασκεδάζει την κάθε στιγμή.
Η ποπ σταρ και ο ηθοποιός αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από 14 μήνες γάμου, με τον Ασγκάρι να την κατηγορεί για απιστία, αλλά και να κάνει αναφορές για ενδοοικογενειακή βία.
Ωστόσο, η τραγουδίστρια δεν φαίνεται να «λύγισε» από τον χωρισμό της και επανέρχεται στο Instagram δριμύτερη. Μετά από τις φωτογραφίες που έδειχναν έναν άνδρα να της φιλά τα πόδια, η Σπίαρς έκανε ακόμα μια ανάρτηση, αυτή τη φορά δείχνοντας τον εαυτό της.
Σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η σταρ χορεύει μέσα στο σπίτι της ξέφρενα.
Στο κλιπ προτίμησε να μη φορέσει ρούχα, αλλά μονάχα τα εσώρουχά της. Πρόβαρε μάλιστα, πολλά από αυτά, αφού στην αρχή ξεκινά τον χωρό της με ένα κατακόκκινο σετ, ύστερα φορά έναν επίσης κόκκινο κορσέ και στη συνέχεια, αλλάζει το σουτιέν με ένα μαύρο και γαλάζιο.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.