Νίκος Γκέλια: Πέρασα τα ελληνοαλβανικά σύνορα 5,5 χρονών, μόνος μου σε ένα ταξί
«Η θεία μου με έβαλε σε ένα ταξί 5,5 χρονών και ήρθα, μου είχε δώσει το κλασικό πεσκέσι που δίνουν για τον δρόμο και λεφτά, σε περίπτωση που συμβεί κάτι και ξεκίνησα το ταξίδι» αναφέρει
Ο Νίκος Γκέλια έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον ερχομό του στην Ελλάδα.
Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και περιέγραψε πώς ήρθε στην Ελλάδα το 1997, σε ηλικία μόλις 5,5 χρονών.
«Δεν είχα άλλη επιλογή, έτσι έπρεπε να έρθω. Η θεία μου με έβαλε σε ένα ταξί 5,5 χρονών και ήρθα. Μου είχε δώσει το κλασικό πεσκέσι που δίνουν για τον δρόμο και λεφτά, σε περίπτωση που συμβεί κάτι και ξεκίνησα το ταξίδι», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ανέφερε: «Περισσότερο ήταν η αγωνία, η κούραση, ήταν και μικρή η ηλικία».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cspcsylhrsop)
Όπως είπε στη συνέχεια, είχε ακούσει πολλές ιστορίες από την οικογένειά του, όπου τους γυρνούσαν πίσω, μόλις έφταναν στα ελληνοαλβανικά σύντορα.
«Μεγαλώναμε με ιστορίες ότι "ωραία, θα πάμε, θα μας γυρίσουν πίσω ή όχι;". Είχες πάντα την αγωνία και το άγχος, που είναι κάτι που κυκλοφορεί στην οικογένεια από συζητήσεις που μπορεί να κάνουν οι μεγαλύτεροι. Αυτό καταγράφεται κάπως μέσα σου, λες "θα περάσω ή κάτι θα συμβεί;"», δήλωσε.
Τέλος, πρόσθεσε: «Ήταν μαζί μου συνοδός, ο κύριος που είχε το ταξί. Έδωσα τα χαρτιά μου και πέρασα. Με έφερε αυτός ο κύριος μέχρι τον Βύρωνα και εκεί με παρέλαβαν οι γονείς μου».
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.