Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Oppenheimer» ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Rich Eisen Show και ρωτήθηκε ποια ταινία θα παρακολουθούσε αμέσως αν προβαλλόταν στην τηλεόραση.
«Είναι πάρα πολλές. Αν υπάρχει μια παλιά ταινία, εννοώ ότι ο,τιδήποτε του Κιούμπρικ» είπε ο Κρίστοφερ Νόλαν και συνέχισε: «Κάποιες από τις σπουδαίες κωμωδίες επίσης. Εννοώ, το "Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby", δεν θα μπορέσω ποτέ να τη κλείσω».
Το «Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby»
«Ο Γουίλ Φέρελ το ξέρει αυτό; Μόλις το αποκάλυψες;» ρώτησε ο παρουσιαστής και ο σκηνοθέτης απάντησε: «Το ξέρει τώρα!».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Κρίστοφερ Νόλαν ανέφερε ότι θα ήταν «ένα καταπληκτικό προνόμιο» να σκηνοθετήσει μια ταινία του Τζέιμς Μποντ.
«Η επιρροή αυτών των ταινιών στη φιλμογραφία μου είναι ενοχλητικά εμφανής. Θα ήταν εκπληκτικό προνόμιο να το κάνω» είπε ο Νόλαν.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.