Κρίστοφερ Νόλαν - Oppenheimer: Ήταν «κατάλληλα νευρικός» για την πρώτη ερωτική σκηνή σε ταινία του

Κρίστοφερ Νόλαν - Oppenheimer: Ήταν «κατάλληλα νευρικός» για την πρώτη ερωτική σκηνή σε ταινία του

Ο διάσημος σκηνοθέτης υποστήριξε ότι το σεξ ήταν βασικό μέρος της ιστορίας

oppenheimer-m
Ο Κρίστοφερ Νόλαν μοιράστηκε τα συναισθήματά του για το πώς ήταν να γυρίσει την πρώτη του σκηνή σεξ στο «Oppenheimer», το οποίο είναι η πρώτη του ταινία R-rated μετά το «Insomnia» του 2002.

Ο Νόλαν μίλησε στο Insider για το πώς οι σκηνές σεξ ήταν «ουσιαστικό μέρος της ιστορίας του Oppenheimer».

Ο Ρόμπερτ Οπενχάιμερ (Κίλιαν Μέρφι) έχει σχέση με την Τζιν Τάτλοκ (Φλόρενς Πιου), πριν και κατά τη διάρκεια του γάμου του με τη σύζυγό του Κίττι (Έμιλι Μπλαντ).

Ο Νόλαν σημείωσε ότι η σχέση του με την Τάτλοκ «είχε τεράστιες προεκτάσεις για τη μετέπειτα ζωή του και την τελική του μοίρα», καθώς εκείνη ήταν μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
Κλείσιμο
«Όταν κοιτάζεις τη ζωή του Οπενχάιμερ και την ιστορία του, αυτή η πτυχή της ζωής του, η πτυχή της σεξουαλικότητάς του, ο τρόπος του με τις γυναίκες, η γοητεία που απέπνεε, είναι ένα ουσιαστικό μέρος της ιστορίας του», δήλωσε ο σκηνοθέτης.

«Ένιωθα πολύ σημαντικό να κατανοήσω τη σχέση τους», συνέχισε ο Νόλαν.

«Να δω πραγματικά μέσα στη σχέση και να καταλάβω τι την έκανε να λειτουργεί χωρίς να είμαι ντροπαλός ή υπαινικτικός γι' αυτό - αλλά να προσπαθήσω να είμαι ζεστός, να προσπαθήσω να βρεθώ εκεί μέσα μαζί του και να κατανοήσω πλήρως τη σχέση που ήταν τόσο σημαντική γι' αυτόν», σχολίασε ο σκηνοθέτης.

Όταν ρωτήθηκε αν είχε άγχος για το πώς μπορεί να αντιδράσει το κοινό στην ερωτική σκηνή, είπε ότι ήταν «κατάλληλα αγχωμένος» για αυτό το αχαρτογράφητο έδαφος.

«Κάθε φορά που προκαλείς τον εαυτό σου να εργαστεί σε τομείς που δεν έχεις ξαναδουλέψει, θα πρέπει να είσαι κατάλληλα νευρικός και κατάλληλα προσεκτικός, προγραμματισμένος και προετοιμασμένος», αποκάλυψε ο Νόλαν.
Oppenheimer | New Trailer

Το «Oppenheimer» έχει λάβει ήδη διθυραμβικές κριτικές από τους κριτικούς και έχει κερδίσει βαθμολογία 94% στο Rotten Tomatoes.

Το Oppenheimer θα αναμετρηθεί με τη «Barbie» στο box office αυτό το Σαββατοκύριακο, με το φαινόμενο να έχει βαφτιστεί από το διαδίκτυο ως «Barbenheimer».

Ωστόσο, χιλιάδες θεατές δεν θα κάνουν καν επιλογή ανάμεσα στις δύο πολύ διαφορετικές ταινίες και θα τιμήσουν τους κινηματογράφος για να δουν και τις δύο ταινίες διαδοχικά.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στη Μάνδρα: «Σαν φωτοβολίδες πετάγονται οι κουκουνάρες» - Μάχη με διάσπαρτα πύρινα μέτωπα

Δυστύχημα στη Μαραθώνος: Κρατούμενη η 88χρονη οδηγός που σκότωσε τον υποπλοίαρχο του Πολεμικού Ναυτικού - Στην εντατική ο τραυματίας

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Ο 29χρονος έγραψε σε τοίχο «παιδεραστής» με το αίμα του θύματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης