Ρόμπερτ Οπενχάιμερ: Όταν τον φωτογράφισε ο Κλεισθένης Δασκαλάκος στην Ακρόπολη - Δείτε το στιγμιότυπο
Ο κορυφαίος Αμερικανός θεωρητικός φυσικός είχε έρθει στην Ελλάδα το 1958
Ο Ρόμπερτ Οπενχάιμερ, έχει γίνει trend με αφορμή την ομώνυμη ταινία «Oppenheimer» που κυκλοφορεί στους κινηματογράφους με τον Κίλιαν Μέρφι στον ρόλο του «πατέρα» της ατομικής βόμβας.
Ο κορυφαίος Αμερικανός θεωρητικός φυσικός είχε έρθει στην Ελλάδα και ο φακός του φωτογράφου Κλεισθένη Δασκαλάκου τον είχε απαθαντίσει στην Ακρόπολη.
Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό στο Instagram με τα σπάνια στιγμιότυπα του Έλληνα φωτογράφου, αναρτήθηκε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο με την Οπενχάιμερ.
«Ο Κλεισθένης φωτογραφίζει στην Ακρόπολη στις 2-6-1958 τον Julius Robert Oppenheimer Αμερικανό κορυφαίο θεωρητικό φυσικό και πατέρα της ατομικής βόμβας. Ο οποίος ήρθε με την ταινία του Christopher Nolan με τίτλο Oppenheimer πάλι στην επικαιρότητα. Αδημοσίευτη φωτογραφία ντοκουμέντο από το ιστορικό φωτογραφικό αρχείο του Studio Κλεισθένης» γράφει η λεζάντα της ανάρτησης.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.