Παρουσιάστρια του «Shopping Star» αναλαμβάνει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ που παρουσίαζε για χρόνια η Βίκυ Καγιά και η απόφαση για την αλλαγή αυτή, έρχεται μετά από πολλές τηλεοπτικές συζητήσεις για τις μεταξύ τους σχέσεις, στις ψυχαγωγικές εκπομπές.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes», το μοντέλο σχολίασε αυτή την αλλαγή: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό το βήμα. Είναι ένα πρόγραμμα που έχει αγαπηθεί από πολλές γυναίκες στην Ελλάδα, το λατρεύουν, βλέπουμε το στυλ τους. Σίγουρα είναι ένα πρόγραμμα που η Βίκυ Καγιά έχει αφήσει το στίγμα της, πολύ σημαντικό, πολύ επιτυχημένο όλα αυτά τα χρόνια».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cu6u1d86h2gp)
«Ελπίζω να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου και να έχουμε μια νέα σελίδα σε αυτό το πρόγραμμα που βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια. Δεν μίλησα με τη Βίκυ Καγιά για να μου δώσει συμβουλές, ούτε θα το κάνω. Θα προσπαθήσω με τον δικό μου τρόπο κι ελπίζω να τα καταφέρω» πρόσθεσε τέλος, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.