Ματ Ντέιμον: Διαπραγματεύτηκε με τη σύζυγό του τον ρόλο του στο «Oppenheimer» σε θεραπεία ζευγαριών

Ματ Ντέιμον: Διαπραγματεύτηκε με τη σύζυγό του τον ρόλο του στο «Oppenheimer» σε θεραπεία ζευγαριών

Ο ηθοποιός είχε συμφωνήσει με τη γυναίκα του να κάνει διάλειμμα από την υποκριτική, λίγο πριν τον ζητήσει ο Κρίστοφερ Νόλαν στη νέα του ταινία

mat_damon_-_wife
Ο Ματ Ντέιμον μίλησε για το πώς ο ίδιος και η σύζυγός του Λουτσιάνα Μπαρόζο πήγαν σε θεραπεία ζευγαριών για να διαπραγματευτούν αν θα συμμετείχε στην ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν «Oppenheimer», καθώς είχαν προηγούμενως συμφωνήσει ότι θα έκανε ένα διάλειμμα από την υποκριτική.

«Είχα - για να μην το κάνω πολύ προσωπικό - διαπραγματευτεί εκτενώς με τη σύζυγό μου ότι θα έκανα ένα διάλειμμα», δήλωσε ο Ντέιμον στο Entertainment Weekly τη Δευτέρα 17 Ιουλίου.

«Είχα παίξει στο "Interstellar", και μετά ο Κρις με έβαλε στον "πάγο" για μερικές ταινίες, οπότε δεν ήμουν στο στο ρόστερ των ηθοποιών, αλλά στην πραγματικότητα διαπραγματεύτηκα στη θεραπεία ζευγαριών - αυτή είναι μια αληθινή ιστορία - ότι η μόνη προϋπόθεση για να διακόψω την άδειά μου ήταν αν τηλεφωνούσε ο Κρις Νόλαν. Και αυτό χωρίς να ξέρω αν δούλευε ή όχι σε κάτι, γιατί ποτέ δεν σου το λέει. Απλά σου τηλεφωνεί από το πουθενά. Και έτσι, ήταν μια στιγμή στο σπίτι μου», δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός.
Κλείσιμο
Στις αρχές του μήνα, ο 52χρονος Ντέιμον αποκάλυψε επίσης πώς η 46χρονη γυναίκα του τον βοήθησε με τη ψυχική του υγεία, ενώ εργαζόταν σε ένα κινηματογραφικό πρότζεκτ που δεν πήγε όπως το είχε σχεδιάσει.

«Χωρίς να αναφέρω συγκεκριμένες ταινίες ... μερικές φορές βρίσκεσαι σε μια ταινία που ξέρεις ότι, ίσως, να μην είναι αυτό που ήλπιζες να είναι, και ακόμα την κάνεις», είπε ο Ντέιμον κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης τον Ιούλιο στο podcast «Jake's Takes».

«Και θυμάμαι στα μισά της παραγωγής και έχεις ακόμα μήνες μπροστά σου και έχεις πάει την οικογένειά σου κάπου, ξέρεις, και τους έχεις ταλαιπωρήσει, και θυμάμαι τη γυναίκα μου να με ξεσηκώνει γιατί έπεσα σε κατάθλιψη για το τι έκανα», πρόσθεσε στη συνέχεια.
Ο Ντέιμον πρόσθεσε: «Είπε απλώς, "Είμαστε εδώ τώρα". Ήταν σαν... Είμαι περήφανος, σε μεγάλο βαθμό εξαιτίας της, που είμαι επαγγελματίας ηθοποιός και αυτό που σημαίνει επαγγελματίας ηθοποιός είναι να πηγαίνεις και να κάνεις 15 ώρες την ημέρα και να δίνεις τα πάντα, ακόμα και σε αυτό που ξέρεις ότι θα είναι μια χαμένη προσπάθεια. Και αν μπορείς να το κάνεις αυτό με την καλύτερη δυνατή συμπεριφορά, τότε είσαι επαγγελματίας, και εκείνη με βοήθησε πραγματικά σε αυτό».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν η Μπαρόζο - ανύπαντρη μητέρα της κόρης της Αλέξια εκείνη την εποχή - εργαζόταν σε ένα μπαρ στο Μαϊάμι το 2003. Δύο χρόνια αργότερα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Ο Ντέιμον και η Μπαρόζο διεύρυναν την οικογένειά τους και καλωσόρισαν τις κόρες Ιζαμπέλα, Τζία και Στέλλα το 2006, το 2008 και το 2010, αντίστοιχα.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Προς Μαγούλα το μεγάλο μέτωπο φωτιάς που ξεκίνησε από Δερβενοχώρια

Στους 40 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος – Παραμένουν οι ισχυροί άνεμοι

Το πρώτο θερινό crash test για την κυβέρνηση - Σε θέσεις μάχης ο κρατικός μηχανισμός για τις πυρκαγιές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης