Survivor All Star: Ο Σάκης νικητής του τελευταίου επάθλου, τον... κατσάδιασε η Μαριαλένα - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Ο Σάκης νικητής του τελευταίου επάθλου, τον... κατσάδιασε η Μαριαλένα - Δείτε βίντεο

Οι αντιδράσεις για την αποχώρηση της Σταυρούλας, το... βάλε το μπαλάκι και η μάχη για την σοκολατοθεραπεία

survivor_030723_xr
Στην τελική ευθεία έχει μπει το Survivor All Star με το τελευταίο έπαθλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ πριν τους ημιτελικούς στο Γαλάτσι να το κερδίζει ο Σάκη Κατσούλης, έχοντας ακούσει πρώτα κατσάδα από τη σύντροφό του Μαριαλένα.

Το επεισόδιο της Κυριακής (2/7) ξεκίνησε με τους πέντε survivors να σχολιάζουν την αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή. Μάριος, Σάκης, Νίκος, Μαριαλένα και Στέλλα είχαν να πουν κάτι για την συμπαίκτρια της που αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο, όμως τα λόγια τους έσταζαν... φαρμάκι.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctrtvyjy11qx)

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctrtzl9na4jd)


Η Στέλλα Ανδρεάδου σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Πότε Σταυρούλα μάς κουβάλησες στην πλάτη σου; Γιατί έχεις τέτοια έπαρση και το θεωρείς αυτό; Το ότι είσαι πάρα πολύ καλή αγωνιστικά, ναι, αδιαμφησβήτητα αλλά για να βρισκόμαστε εμείς εδώ ίσως κάτι να έχουμε κάνει καλά! Ίσως αναρωτήθηκες αν αξίζουμε και βρισκόμαστε εδώ πέρα; Αναρωτήθηκες αν ο κόσμος θέλει να μας βλέπει εδώ; Κάποιοι παίκτες παραμένοντας 8, 9, 10 φορές; Έχεις, Σταυρούλα μου, τεράστια έπαρση και αυτό δεν θα σου βγει σε καλό».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctru93zxhhgx)


Όλα αυτά, δε, εν συνεχεία τα παρουσίασε εκτενώς και στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και τον Νίκο Μπάρτζη με τους οποίους συνομίλησε στην παραλία. «Έχει αποδείξει και όλοι το γνωρίζουμε ότι η Σταυρούλα δεν τα πάει καλά με τις γυναίκες! Βγάζει μια ζήλια, βγάζει ένα κόμπλεξ και έχει αποδείξει ότι οι παρέες της είναι μόνο άνδρες. Εγώ πιστεύω ότι την πείραξε πιο πολύ πως παρέμεινα εγώ στο παιχνίδι και αποχώρησε αυτή πρώτη παρά όλα τα υπόλοιπα. Έχω ακούσει πολλά πράγματα που έχει πει πίσω από την πλάτη μου, με έχει χαρακτηρίσει και στην έξω ζωή και εδώ μέσα στο παιχνίδι και για αυτό είχα πει ότι δεν ταιριάζουμε πολύ. Γιατί έβλεπα πράγματα που δεν μου ταιριάζουν σαν χαρακτήρας, έβλεπα μια έπαρση, έβλεπα ότι κινούταν λίγο περίεργα οπότε δεν θα μπορούσα να κάνω ποτέ παρέα με αυτό το άτομο».

«Βλέπαμε έναν χαρακτήρα να αλλάζει μέρα με τη μέρα, συμπεριφορές άλλες πίσω από την κάμερα και άλλες μπροστά από την κάμερα. Οπότε αυτός ήταν ο στόχος μας, να αποχωρήσει η Σταυρούλα και έτσι και έγινε» τόνισε, επίσης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για την πρώην συμπαίκτρια της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctru6r9onoq9)


Πριν το τελευταίο έπαθλο του Survivor All Star οι πέντε παίκτες κλήθηκαν να αναμετρηθούν σε ακόμα ένα παιχνίδι της Καραϊβικής. Αυτή τη φορά οι Μαριαλένα και η Στέλλα θα αντιμετώπιζαν τους Σάκη, Μάριο και Νίκο στο... βάλε το μπαλάκι.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctrvnb84eqsx)


Νικητές στη μάχη των φύλων αναδείχθηκαν οι άντρες με 7-6 και έφαγαν τσιζκέικ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctrvr6k1a2m9)


Στο στίβο μάχης ο αγώνας εκτός από ταχύτητα και σημάδι απαιτούσε και καλή μνήμη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctrvyo6ty2fd)


Μάλιστα στον αγώνα της Μαριαλένας με τον Μάριο η λάθος τοποθέτηση ενός συμβόλου που οδήγησε και στην ήττα της συντρόφου του Σάκη την έκανε έξαλλη και τα έβαλε με το νικητή του Survivor 2021 που δεν το παρατήρησε για να της δώσει καλύτερη καθοδήγηση από τον πάγκο. «Εντάξει, ρε φίλε! Πες του μου και συ! Αφού είναι λάθος».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctrx4izf2f5l)


«Μα που να το καταλάβω; Εγώ σωστή την έβλεπα την δίεση! Σωστή την έβλεπα την δίεση εγώ! Γιατί είναι λάθος; Δεν καταλαβαίνω ποια είναι η σωστή» προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο Σάκης Κατσούλης με την αγαπημένη του να μοιάζει ανένδοτη σε όσα υποστήριζε στον πάγκο των Κόκκινων.

Η μουρμούρα της Μαριαλένας συνεχίστηκε με τον Σάκη να παραδέχεται ότι δεν αντέχει χωρίς την γκρίνια της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctry7g5gizah)


Ο πρώτος που βγήκε εκτός ήταν ο Νίκος Μπάρτζης, ενώ στον πάγκο τον ακολούθησε και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Η τρίτη που τέθηκε νοκ άουτ ήταν η Μαριαλένα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctry2k0esvyp)


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctrz58lrsrs9)


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cts07ef9mi2p)


Ο Σάκης νίκησε στον τελικό τη Στέλλα έτσι ώστε να γλιτώσει την μουρμούρα της Μαριαλένας και να την ηρεμίσει με σοκολατοθεραπεία.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cts07ef9mi2p)


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cts0uijblf49)


Για το έπαθλο που εκτός από μασάζ είχε και ιταλικό γεύμα ο Σάκης εκτός από την αγαπημένη του πήρε μαζί και τον Νίκο Μπαρτζη, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός που δεν είχε χαρεί έπαθλο τον τελευταίο καιρό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cts0ygaeeetl)



Ειδήσεις σήμερα:

Διονύσης Τεμπονέρας: «Καρφιά» κατά Τσίπρα - «Το κόμμα μας θα εξαϋλωθεί, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μακριά από τις διεργασίες της κοινωνίας»

Νέα Ιωνία: «Δεν περνάει ρεύμα από την κολώνα» απαντά ο Δήμος στους γονείς του 11χρονου που έπαθε ηλεκτροπληξία

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται να επενδύσει σε μιντιακό όμιλο της Πορτογαλίας που είχε αποκηρύξει!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης