Νίκος Μουτσινάς για «Καλό Μεσημεράκι»: «Τα συναισθήματά μου είναι ακόμη ανακατεμένα»
«Δεν καταλάβαινα ποιος έμπαινε, ποιος έβγαινε, ποιον χαιρετούσα, ήταν λίγο παραπάνω φορτισμένο μάλλον, από τις προηγούμενες φορές» είπε για το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής
Ο Νίκος Μουτσινάςέκανε δηλώσεις, μετά την τελευταία του εκπομπή στο ΣΚΑΪ. Το «Καλό Μεσημεράκι» έριξε αυλαία το απόγευμα της Παρασκευής, ολοκληρώνοντας τον κύκλο του.
Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», δήλωσε αρχικά: «Τα συναισθήματά μου είναι ακόμη ανακατεμένα. Έχει απ' όλα, αλλά είναι πολύ μεγάλο το ανακάτεμα. Θέλουν όλα μαζί να ξεσπάσουν».
«Είναι ανάποδα, είναι και η χαρά της ξεκούρασης, μετά από μία χρονιά, η χαρά ότι γίνεται ένα νέο βήμα εκτός τηλεόρασης, που είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό. Ταυτόχρονα, είναι η συγκίνηση για το τέλος της εκπομπής, ο αποχωρισμός. Είναι πάρα πολύ μπερδεμένα όλα μαζί», συμπλήρωσε.
Όπως εξήγησε στη συνέχεια, το κλίμα που επικρατούσε την τελευταία ημέρα στο πλατό ήταν πολύ φορτισμένο για εκείνον.
«Ήταν σαν να ήμουν λοβοτομημένος. Δεν καταλάβαινα ποιος έμπαινε, ποιος έβγαινε, ποιον χαιρετούσα. Ήταν λίγο παραπάνω φορτισμένο μάλλον, από τις προηγούμενες φορές. Θα κρατήσω τη χαρά. Κρατάω την ευκαιρία που μου δόθηκε να κάνω ό,τι μου κατέβει στο κεφάλι με την παρέα μου. Μια παύση πάω να κάνω», εξήγησε.
Τέλος, πρόσθεσε: «Με τάραξε πολύ η Ζέτα Μακρυπούλια. Μόνο που ήρθε και την είδα, με αυτή συγκινήθηκα το πιστεύετε; Ήταν αδιανόητο. Συγκινήθηκα πάρα πολύ που την είδα γιατί η Ζέτα Μακρυπούλια είναι πολύ οικείο μου πρόσωπο. Τις τελευταίες μέρες όντως της είχα πει στο τηλέφωνο ότι με έχει πιάσει ένα σφίξιμο».
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.