Τηλεόραση: «Πλημμύρισε» με δάκρυα η μικρή οθόνη στο «αντίο» των εκπομπών για το καλοκαίρι - Δείτε βίντεο

Τηλεόραση: «Πλημμύρισε» με δάκρυα η μικρή οθόνη στο «αντίο» των εκπομπών για το καλοκαίρι - Δείτε βίντεο

Μπέττυ Μαγγίρα, Μάριον Μιχελιδάκη, Φώτης Σεργουλόπουλος, Νάνσυ Ζαμπέτογλου, μεταξύ άλλων, έριξαν «αυλαία», ενώ ο Νίκος Μουτσινάς είπε το δικό του «αντίο» στην τηλεόραση

crying3-m
Σήμερα, 30 Ιουνίου, οι περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές έριξαν «αυλαία», καθώς θα κάνουν διάλειμμα για την καλοκαιρή περίοδο. Παρουσιαστές και παρουσιάστριες στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν μοιράστηκαν τα συναισθήματά τους, ευχαρίστησαν το τηλεοπτικό κοινό και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο, ανάμεσα τους, ήταν και ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό, ότι δεν θα συνεχίσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.


«Καλό Μεσημεράκι»

Ο Νίκος Μουτσινάς αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό στην εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» μετά από πέντε χρόνια στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ.

Σε μια μαραθώνια εκπομπή, που διάρκεσε σχεδόν τέσσερις ώρες, ο παρουσιαστής υποδέχθηκε στο πλατό πλήθος επωνύμων και αγαπημένων του προσώπων.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctq4d8jhma7t)

Στο τέλος όμως, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματά του και να ευχαριστήσει το κοινό και την παραγωγή.

«Θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους σας, που ήσασταν παρέα σε αυτό το ταξίδι γιατί τελειώνουμε σήμερα και κάπως αυτές οι μέρες έρχονται λίγο και γίνονται κάποια flash back. Νομίζω πως αυτό που με κάνει πιο πολύ χαρούμενο από όλα, που με κάνουν πολλά χαρούμενο, είναι ότι αυτή η εκπομπή όντως ξεκίνησε σαν μια εκπομπή που είχε σκοπό μόνο να σε κάνει να γελάσεις και νιώθω ότι ωρίμασα μέσα από αυτή την γιατί δημιουργούνταν συνθήκες από τις ανάγκες μας. Ενώ κάποιες φορές φαινόταν ότι έχουμε πάρει τα πιο ωραία ναρκωτικά του κόσμου και δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται έξω, που καιγόταν η Αθήνα και ο κόσμος, υπήρχαν στιγμές που όλο αυτό πατούσε ένα κουμπάκι στον εγκέφαλο και στην ομάδα και σε μένα και λέγαμε: Δεν γίνεται να μην πούμε κάτι τώρα πάνω σε αυτό που έχει συμβεί. Οπότε εγώ θεωρώ πως μέσα από αυτό έχω ωριμάσει σαν άνθρωπος αρχικά και γι’ αυτό σας ευχαριστώ πάρα πολύ που μου δώσατε αυτή την πενταετία για να το κάνω».

«Θα μπορούσε κάλλιστα αυτή η εκπομπή να είναι ένα όνειρο ζωής, αν είχα τόση φαντασία αλλά δυστυχώς δεν έφτανε και η φαντασία μου ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο και ταυτόχρονα αυτό να είναι μία εργασία που σου δίνει χρήματα, κάποιοι άνθρωποι σε πληρώνουν για να πηγαίνεις να κάνεις αυτό που λέει η καρδιά σου, να διασκεδάζεις, να μιλάς, να προβληματίζεις, να αφυπνίζεις, να τρελαίνεσαι, να αγκαλιάζεσαι, να φιλιέσαι» ολοκλήρωσε συγκινημένος ο Νίκος Μουτσινάς για να στείλει ένα φιλί στην κάμερα και να χορέψει στο κομμάτι «Ελεύθερος» του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctq3kbc1mh21)


«Ποιος είναι πρωινιάτικα»

Η Μπέττυ Μαγγίρα αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του OPEN, σε κλίμα συγκίνησης.

Κλείσιμο
Η παρουσιάστρια κι η ομάδα της ολοκλήρωσαν τη φετινή σεζόν της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και θέλησαν να ευχαριστήσουν τους συνεργάτες τους, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό.

«Σας ευχαριστώ όλους έναν-έναν ξεχωριστά, γιατί μου χαρίσατε μία από τις πιο όμορφες τηλεοπτικές χρονιές. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία, περάσαμε και δύσκολα, αλλά κυρίως η χαρά μας ήταν απερίγραπτη», είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctpuwxjl1bhl)

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό λέγοντας: «Μας δώσατε χαρά, δύναμη, μας αγαπήσατε, μας στέλνατε πάρα πολλά μηνύματα και σας ευχαριστούμε που μας επιλέγατε για να ψυχαγωγηθείτε και περάσατε ωραία τα πρωινά σας. Ένα είναι σίγουρο. Ότι θα ανταμώσουμε ξανά. Αφήστε το πάνω μας».

«Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν»

Αυλαία έριξε και η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν», σήμερα σε κλίμα συγκίνησης, με τους Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά να διακόπτουν για το καλοκαίρι.

Οι δυο παρουσιαστές έκαναν τον απολογισμό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και ανανέωσαν το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβρη.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω προσωπικά. Θέλω να σε ευχαριστήσω κι εσένα. Ήταν μια πολύ ωραία συνεργασία, τη χάρηκα ιδιαίτερα. Σε ευχαριστώ για όλα. Είναι τίτλοι τέλους αυτής της σεζόν. Θα καθίσουμε για ένα δίμηνο και θα επιστρέψουμε την ίδια ώρα εδώ στην ΕΡΤ. Καλό καλοκαίρι, να είστε καλά», είπε από την πλευρά του ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctpzd3r3ln7d)

Η Τζένη Μελιτά, η οποία ήταν συναισθηματικά φορτισμένη, δήλωσε: «Ευχαριστώ για τον χρόνο που έχετε επιλέξει να μοιραστείτε μαζί μας, τα μεσημέρια σας. Είναι πάρα πολύ τιμητικό. Και θα τα πούμε του χρόνου».

«Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον»

Η Μάριον Μιχελιδάκη μοιράστηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» του Open, στην τελευταία ημέρα για τη σεζόν.

Η Μάριον Μιχελιδάκη αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της και εξέφρασε την εκτίμησή της για όσους στάθηκαν δίπλα της.

«Είμαστε μια ομάδα που παλέψαμε. Είχαμε τις δυσκολίες μας και κάποιες φορές ήταν και αρκετές, αλλά για εμένα το πιο σημαντικό είναι ότι βγαίνουμε πιο δυνατοί όταν αντιμετωπίζουμε και δύσκολες καταστάσεις», είπε, ανάμεσα σε άλλα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctpze7pszl55)

Σχετικά με την πορεία της εκπομπής η παρουσιάστρια δήλωσε: «Η πρόθεσή μας ήταν να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Οι προσδοκίες μας μπορεί να ήταν πιο ψηλά και για μένα προσωπικά, αλλά από εκεί και πέρα κρατάω το γεγονός ότι δώσαμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και μέσα στις δυνατότητες που είχαμε. Κάθε τέλος και μια νέα αρχή».

«Στούντιο 4»

Η εκπομπή «Στούντιο 4» έριξε και εκείνη αυλαία για το καλοκαίρι και ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη σεζόν.

Σε μια όμορφη διάθεση, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος είπαν το «αντίο» στους τηλεθεατές της εκπομπής και δήλωσε ότι θα επιστρέψει στα τέλη Αυγούστου.

Μαζί με τους συνεργάτες τους, οι δύο παρουσιαστές μίλησαν από καρδιάς και ευχαρίστησαν για τη στήριξη του κοινού.

«Αυτό ήταν! Τελειώσαμε για σήμερα, τελειώσαμε για φέτος, τελειώσαμε για αυτό το καλοκαίρι! θα είμαστε μαζί πάλι 28 – 29 Αυγούστου, κάπου εκεί, εξαρτάται από μια μικρή λεπτομέρεια. Το μπάσκετ δηλαδή αλλά θα φανεί τι θα γίνει με την Εθνική Ελλάδος» δήλωσε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Ε, αν δεν μας δείτε στις 28 θα μας δείτε σίγουρα στις 29 Αυγούστου» πρόσθεσε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctq33txjwggx)

«Πρέπει να πούμε τα ευχαριστώ τώρα, τα οποία τα εννοούμε και είναι μέσα από την καρδιά μας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στη διοίκηση της ΕΡΤ, στους τεχνικούς της ΕΡΤ και σε όλους τους ανθρώπους αυτούς που δουλεύουν για να κάνουμε εμείς τα όνειρα μας πραγματικότητα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ την ΕΡΤ γιατί μας έχει δώσει τον χρόνο και το χώρο να κάνουμε όλα αυτά τα πράγματα που κάνουμε εδώ» ανέφερε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Ενώ, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τόνισε: «Ευχαριστούμε όλη αυτή την ομάδα γιατί χωρίς αυτήν δεν βγαίνει τίποτα στον αέρα. Και βεβαίως εσάς. Να έχετε το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σας, ξέγνοιαστο, ευχάριστο, ηλιοκαμένο, ήρεμο, ερωτικό, ότι θέλει ο καθένας».

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός 20χρονος Ελληνοκύπριος Εύελπις κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πορείας 7 χλμ. στη Ρεντίνα

Βίντεο: Γυναίκα ξυλοκόπησε νεαρή που πήγε για μπάνιο στον Βόλγα επειδή θεώρησε προκλητικό το μαγιό της


Αχτσιόγλου: Ο Τσίπρας είναι και θα παραμείνει ένα τεράστιο κεφάλαιο για τη χώρα και την Αριστερά παγκοσμίως
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης