The Witcher: Ο Χένρι Κάβιλ με τη σύντροφό του στην πρεμιέρα της 3ης σεζόν

The Witcher: Ο Χένρι Κάβιλ με τη σύντροφό του στην πρεμιέρα της 3ης σεζόν

Το ζευγάρι πόζαρε στο κόκκινο χαλί

the-wticher-season-3
Ο Χένρι Κάβιλ και η σύντροφός του Νάταλι Βισκούζο, παρευρέθηκαν την Τετάρτη στην πρεμιέρα της νέας σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix «The Witcher», όπου έλαβε χώρα στο Λονδίνο.

Το πρώτο μέρος της τρίτης σεζόν έκανε πρεμιέρα σήμερα στη streaming πλατφόρμα, ενώ το δεύτερο μέρος θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιουλίου.

Το ζευγάρι περπάτησε μαζί στο κόκκινο χαλί, όπου πόζαρε για φωτογραφίες.

Δείτε τις φωτογραφίες
GettyImages-1503387077
GettyImages-1503423925
Κλείσιμο


Είναι η τελευταία φορά που ο Κάβιλ θα υποδυθεί τον πρωταγωνιστή Geralt of Rivia, καθώς έχει ανακοινωθεί ότι ο Λίαμ Χέμσγουορθ θα αναλάβει τον ρόλο στην επερχόμενη τέταρτη σεζόν.

«Το ταξίδι μου ως Geralt of Rivia ήταν γεμάτο τόσο με τέρατα όσο και με περιπέτειες, και δυστυχώς, θα αφήσω το μενταγιόν και τα σπαθιά μου για την 4η σεζόν. Στη θέση μου, ο φανταστικός κύριος Λίαμ Χέμσγουορθ θα αναλάβει τον μανδύα του Λευκού Λύκου», έγραψε ο 40χρονος ηθοποιός σε ανάρτησή του στο Instagram τον περασμένο Οκτώβριο.
SPL8667009_031__1_

Joey_Batey
Ο Τζο Μπέιτι

«Όπως συμβαίνει με τους σπουδαιότερους λογοτεχνικούς χαρακτήρες παραδίδω τη σκυτάλη με σεβασμό για το χρόνο που πέρασα ενσαρκώνοντας τον Geralt και ενθουσιασμό να δω την εκδοχή του Λίαμ γι' αυτόν τον πιο συναρπαστικό και διαφοροποιημένο άνθρωπο. Λίαμ, καλέ μου κύριε, αυτός ο χαρακτήρας έχει τόσο υπέροχο βάθος, απολαύστε το να βουτήξετε και να δείτε τι μπορείτε να βρείτε», είπε στο τέλος.

Σύμφωνα με το LinkedIn της, η Βισκούζο ήταν προηγουμένως αντιπρόεδρος των τηλεοπτικών και ψηφιακών στούντιο της «Legendary Entertainment». Η «Legendary» τυχαίνει να είναι μία από τις εταιρείες πίσω από τις ταινίες του ηθοποιού, «Man of Steel» (2013) και «Enola Holmes» (2020).

Ο Κάβιλ και το τηλεοπτικό στέλεχος Βισκούζο έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί ως ζευγάρι στην πρεμιέρα της ταινίας «Enola Holmes 2» στη Νέα Υόρκη τον Οκτώβριο.

MyAnna_Buring_3
Μιάννα Μπέρινγκ
Freya_Allan
Φρέγια Άλλαν

Για πρώτη φορά δημοσιοποίησαν τη σχέση τους τον Απρίλιο του 2021, όταν ο Κάβιλ δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram αποκαλώντας την «όμορφη και λαμπρή μου αγάπη».

Τον Δεκέμβριο ανακοίνωσαν ότι συνεργάζονται σε μια διασκευή του βίντεο παιχνιδιού «Warhammer 40.000».

Φωτογραφίες: Kate Green / Stringer, Brett D. Cove GETTY IMAGES / SplashNews.com / IDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα:

Άγριος καβγάς Τζανακόπουλου - Ρήγα στην Κουμουνδούρου - «Έφυγαν» γραφεία

«Καμπανάκι» από τον ΠΟΥ: Η ασπαρτάμη πιθανώς είναι καρκινογόνα ουσία

Σπάνια εμφάνιση για την Έρικα Ελένιακ του «Baywatch» - Δείτε πώς είναι σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης