Λάνα Ντελ Ρέι: Έξαλλοι οι φαν της τραγουδίστριας που καθυστέρησε στη συναυλία - Η απότομη διακοπή της εμφάνισής της

Λάνα Ντελ Ρέι: Έξαλλοι οι φαν της τραγουδίστριας που καθυστέρησε στη συναυλία - Η απότομη διακοπή της εμφάνισής της

Η διάσημη τραγουδίστρια δημιούργησε θέματα κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο φεστιβάλ του Γκλαστονμπέρι, αφήνοντας πολλούς από τους θαυμαστές της απογοητευμένους

lana_del_rey__1__2
Η Λάνα Ντελ Ρέι ήταν ανάμεσα στους τραγουδιστές που εμφανίστηκαν στο φεστιβάλ του Γκλανστομπέρι, το οποίο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ του κόσμου. Ωστόσο, η διάσημη τραγουδίστρια έκλεψε τις εντυπώσεις για τους λάθος λόγους.

Αρχικά, ξεκίνησε τη συναυλία της με 30 λεπτά καθυστέρηση, κάτι που έκανε το κοινό να τη γιουχάρει.

Οι φανς φαίνεται πως απελπίστηκαν με την τόσο μεγάλη αναμονή, για την οποία η Ντελ Ρέι αποκάλυψε ότι έφταιγε η εμφάνισή της, καθώς χαρακτηριστικά δήλωσε: «Τα μαλλιά μου χρειάζονται πάρα πολύ χρόνο».
«Έχω αργήσει τόσο πολύ που μπορεί να κόψουν το σετ μου», είπε στο κοινό του Glastonbury, καθώς εμφανίστηκε λίγο πριν μεσάνυχτα. «Λυπάμαι, τα μαλλιά μου αργούν τόσο πολύ. Αν κόψουν το ρεύμα, ας συνεχίσουμε».

Και αμέσως μετά, το μικρόφωνο και οι οθόνες έκλεισαν ξαφνικά. Η ίδια γονάτισε και αφαίρεσε τα ακουστικά από τα αυτιά της.
Το απότομο τέλος ήρθε μόλις μια ώρα αφότου ανέβηκε στη σκηνή για μια από τις πιο πολυαναμενόμενες εμφανίσεις του φεστιβάλ, μπροστά σε ένα πλήθος δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων.

Βίντεο που δημοσιοποιήθηκαν από θαυμαστές έδειχναν τη Ντελ Ρέι να διαμαρτύρεται στο συνεργείο πάνω στη σκηνή, ενώ παράλληλα παρακαλούσε πιθανότατα να συνεχίσει το σετ της. Οι έντονες αποδοκιμασίες δεν απουσίασαν από το πλήθος.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια προσπάθησε να μιλήσει στο κοινό, παρά το γεγονός ότι είχε κλείσει το μικρόφωνό της, ενώ λίγο αργότερα και οι τεράστιες οθόνες της σκηνής ξαφνικά έκλεισαν και έγιναν μαύρες.

Παρά τις αποδοκιμασίες, η Ντελ Ρέι αποφάσισε να συνεχίσει τη συναυλία και κατέβηκε από τη σκηνή ξυπόλητη για να τραγουδήσει μια cappela εκδοχή του «Summertime Sadness», η οποία ακουγόταν στα ελάχιστα άτομα που ήταν κοντά.
«Είναι χάλια, γιατί προφανώς έκανε λιγότερο από το μισό σετ της σύμφωνα με τους ανθρώπους της ασφάλειας και βασικά ήρθα σε αυτό το φεστιβάλ για να τη δω», σχολίασε μία κοπέλα στο πρακτορείο ειδήσεων PA Media.

«Μετά φτάνουν περίπου μεσάνυχτα και όλες οι οθόνες μαύρισαν, το μικρόφωνό της έκλεισε, όλα μαύρισαν. Το κοινό άρχισε τότε να τραγουδάει το "Video Games"... ήταν σαν να το διηύθυνε, το οποίο ήταν αλήθεια καταπληκτικό. Ήρθε και χαιρέτησε τον κόσμο μπροστά», πρόσθεσε.

Και σαν να μην ήταν αρκετό που έφτασε στη σκηνή με 30 λεπτά καθυστέρηση, η Λάνα Ντελ Ρέι έκανε επίσης ηλεκτρονικό τσιγάρο ανάμεσα στα τραγούδια της - παρά την πολυδιαφημισμένη απαγόρευση των συσκευών αυτών στο φετινό Glastonbury.

Η Ντελ Ρέι είχε ξεκινήσει τα θέματα για το Glastonbury πριν από εβδομάδες, όταν διαμαρτυρήθηκε για τη θέση που είχε στην αφίσα του φεστιβάλ σε σχέση με τους headliners της σκηνής Pyramid, Arctic Monkeys, Guns N' Roses και Elton John.
Σε ένα σχόλιο που είχε δημοσιεύσει στην ανακοίνωση του Glastonbury στο Instagram, έγραψε: «Ευχαριστώ που ανακοινώσατε ότι ήμουν headliner στην άλλη σκηνή».

Στη συνέχεια φέρεται να μπήκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να μοιραστεί την αφίσα, προσθέτοντας: «Λοιπόν, βασικά είμαι headliner στη δεύτερη σκηνή. Αλλά δεδομένου ότι δεν υπήρχε καμία σκέψη για να ανακοινωθεί αυτό, θα δούμε».

Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ για τρεις έδρες σε Α΄ Αθήνας, Β΄ Πειραιά και Β΄ Θεσσαλονίκης - Όλα κρίνονται σε λίγα ψηφοδέλτια

Το αποτέλεσμα των εκλογών στον ιταλικό Τύπο - «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο απόλυτος θριαμβευτής»

Να μη μετέχει στο νέο υπουργικό συμβούλιο ζήτησε ο Κώστας Καραμανλής – Η συνάντηση με Μητσοτάκη
----------------

Εκλογές 2023
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για τα αποτελέσματα των εκλογών
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης