Lana Del Ray: Δέχεται bullying για τα παραπανίσια κιλά της

Lana Del Ray: Δέχεται bullying για τα παραπανίσια κιλά της

«Πόλεμος» στα social media με το βάρος της τραγουδίστριας

Lana
Στο στόχαστρο έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα η Lana Del Ray και ο λόγος είναι τα παραπανίσια κιλά της. Αφορμή για τα νέα σχόλια στάθηκε η ανάρτηση του follower @OxAutismo, η οποία περιείχε μια σύνθεση της φιγούρας της 37χρονης τραγουδίστρια με το «πριν» και το «μετά», αναφέρει το News.com.au. Ο εν λόγω λογαριασμός έγραψε στη λεζάντα «χειρότερα από την 11η Σεπτεμβρίου».

Lana_Del_Ray


Ο εν λόγω λογαριασμός έχει έκτοτε διαγραφεί, αλλά είχε συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές και σχόλια. Οι απαντήσεις στο πιο πρόσφατο tweet ήταν κατά κύριο λόγο θετικές, με έναν θαυμαστή της Del Rey να γράφει: «Ο τρόπος που τα αγόρια συμπεριφέρονται όταν οι διασημότητες παίρνουν βάρος είναι τόσο παράξενος».



Κλείσιμο
Ένας άλλος έγραψε: «Η Lana Del Rey επιτέλους πήρε βάρος και είναι επιτέλους μακριά από τα ναρκωτικά και ευτυχισμένη. Ευχαριστώ τον Θεό».

«Η Lana Del Rey δεν μας χρωστάει λεπτότητα», σχολίασε ένας άλλος. «Επειδή κάποιος είχε κάποια κιλά σε μια συγκεκριμένη ηλικία, δεν σημαίνει ότι πρέπει να διατηρήσει αυτά τα κιλά για πάντα».



«Τα σώματα αλλάζουν. Το βάρος αλλάζει. Και το πιο σημαντικό είναι ότι όλα τα σώματα όλων των σχημάτων και μεγεθών είναι σέξι, όμορφα και άξια», έγραψε ένας άλλος.

Ο διαδικτυακός «πόλεμος» για τα κιλά της Lana ξέσπασε τον Σεπτέμβριο όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της τραγουδίστριας που γεννήθηκε στο Μανχάταν να βολτάρει στο φεστιβάλ Malibu Chili Cook off. «Τα 40 δεν της μπήκαν καλά», σχολίασε κάποιος ενώ ένας άλλος ειρωνεύτηκε, «Μοιάζει με τη Λάνα Ντελ Τάκο».

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Αντίστροφη μέτρηση για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ - Οι σκέψεις για το Επικρατείας

Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια για 10.000 νέους - Σήμερα οι ανακοινώσεις

Φράχτης στον Έβρο: Τι περιλαμβάνει το έργο της επέκτασης - Απετράπησαν 250.000 αφίξεις το 2022


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης