Η Μαίρη Βιτινάρος ξεκίνησε τα μπάνια στη θάλασσα και πρόσφατα βρέθηκε στο Λιμένι, από όπου και ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες της.
Η Ελληνοαυστραλή που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, φόρεσε το μαύρο μπικίνι της, τη μάσκα και τον αναπνευστήρα της και βούτηξε στα νερά της Μάνης. Χαμογελαστή πόζαρε στον φακό, τόσο από τη στιγμή που έκανε το μπάνιο της, όσο και από την ώρα που έκανε βόλτα στο χωριό.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Μου αρέσει εδώ» και απέσπασε χιλιάδες likes από τα πρώτα λεπτά της δημοσίευσης των φωτογραφιών.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.